Yamaha yfm 350 raptor jedno koło cofnięte przód
Yamaha yfm 350 raptor jedno koło cofnięte przód
Witam Mam problem ze swoim quadem <Raptor 350> po lekkiej kolizji z murkiem a mianowicie jedno koło przednie <lewe> oberwało dosyc mocno czego efektem jest skrzywiona felga i cofniecie sie do tyłu o jakies 2cm. Dodam tez iz bardziej skreca niz prawe. Wachacze wydaja sie byc proste jak i drążek. Koło nieco lata przy jazdzie jak by bylo zcentowane lecz niema żadnego luzu. Moje pytanie jest nastepujące- w ktorym miejscu moglo sie wygiac ze kolo jest cofniete? moze to byc zwrotnica? Ogolnie nie znam sie na tym dlatego prosze opomoc doswiadczonych fachowców. Rama tez jest prosta. Jestem nowy na forum tazke jezeli napisalem cos nietak lub nie w Tym miejscu szczeze przepraszam i prosze o wyrozumiałosc. Pozdrawiam
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Re: Yamaha yfm 350 raptor jedno koło cofnięte przód
Słowo klucz - WYDAJĄ SIĘ.raptor350 pisze: Wachacze wydaja sie byc proste jak i drążek.
Najlepiej zdjąć wahacz i przyłożyć do sprawnego, jakby coś to wahacze są lustrzanym odbiciem siebie.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
Re: Yamaha yfm 350 raptor jedno koło cofnięte przód
rozumiem wachacze jednak sa proste mimo paru wgnieceń. Po dłuższej obserwacji zauwarzyłem odprysk farby na ramie no i jest delikatnie na łączeniu przekrzywiona. Zostaje mi zlecenie naprawy fachowcowi dziękuje za poświęcony czas Pozdrawiam