I Piknik Miłośników Quadów Prabuty k. Długosiodła 30.09.2007
I Piknik Miłośników Quadów Prabuty k. Długosiodła 30.09.2007
Zapraszamy wszystkich entuzjastów quadów, chcących połączyć wypoczynek ze sportową rywalizacją na I Piknik na torze off-road firmy Wiktoria, położonym w Prabutach koło Długosiodła, niespełna 70 km od Warszawy, w przepięknej okolicy Puszczy Białej. Na powierzchni ok. 4ha znajdują się 3 tory o zróżnicowanym stopniu trudności - dla dzieci i amatorów, dwie szybkie pętle, trial i ekstrem położony w starym wyrobisku piaskowni. Wszystkim uczestnikom zapewniamy gorący posiłek, na miejscu punkt cateringowy z posiłkami i napojami. Zwycięzcy poszczególnych konkurencji zostaną nagrodzeni pucharami i dyplomami. W odległości 500 m znajduje się Ośrodek Konferencyjno-Szkoleniowy "Lipnik Park" www.lipnik-park.pl gdzie można zarezerwować nocleg. Zgłoszenia prosimy nadsyłać mailem: 2m.team@wp.pl . W odpowiedzi otrzymają Państwo szczegółowy plan imprezy łącznie z dokładną mapą dojazdu.
Jedną z dodatkowych atrakcji będą pokazy modeli zdalnie sterowanych FG Modellsport, napędzanych silnikami benzynowymi, prędkość ok. 100 km/h. Dla zainteresowanych możliwość przejażdżki zawodniczym modelem po ułożonym torze lub wzięcia udziału w zawodach.
Jedną z dodatkowych atrakcji będą pokazy modeli zdalnie sterowanych FG Modellsport, napędzanych silnikami benzynowymi, prędkość ok. 100 km/h. Dla zainteresowanych możliwość przejażdżki zawodniczym modelem po ułożonym torze lub wzięcia udziału w zawodach.
Ostatnio zmieniony wt 28 sie, 2007 przez 2m.team, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzesiek G
Data jest w tytuleStrugal:
zabrakło daty kiedy to się odbedzie
Ostatnio zmieniony wt 28 sie, 2007 przez Grzesiek G, łącznie zmieniany 1 raz.
ależ oczywiście, zapraszam także wszystkich fanatyków rc, my pokażemy modele petrol 1:5, trochę monsterów nitro.mesel:
Będzie można po ty torze elektrykami polatać ??
Ostatnio zmieniony pt 31 sie, 2007 przez 2m.team, łącznie zmieniany 1 raz.
trochę zdjęć z toru znajdziecie na www.karsznia-quady.pl
jesteśmy w trakcie dogadywania trasy ale bądą to 3 etapy:
- 1. prolog - krótka trasa zapoznawcza - wstęp do odcinka 2
- 2. przeprawowo-krajoznawcza - ok. 30 km, trasa okolicami Długosiodła, las, elementy przeprawowe przez rzeczkę
- 3. ekstrem w piaskowni - trasa położona w okolicy toru, podjazdy i zjazdy po piaskowych zboczach
- 1. prolog - krótka trasa zapoznawcza - wstęp do odcinka 2
- 2. przeprawowo-krajoznawcza - ok. 30 km, trasa okolicami Długosiodła, las, elementy przeprawowe przez rzeczkę
- 3. ekstrem w piaskowni - trasa położona w okolicy toru, podjazdy i zjazdy po piaskowych zboczach
A czy każdy może brać w tym udział??
NP. JA?
-Mam 14 lat.
-Yamaha Blaster 200 ccm
-Trzeba być pełnoletnim? Bo oczywiście może jechać mój brat ma 21 lat jeżeli trzeba.
Potrzebne są jakieś zgłoszenia?
NP. JA?
-Mam 14 lat.
-Yamaha Blaster 200 ccm
-Trzeba być pełnoletnim? Bo oczywiście może jechać mój brat ma 21 lat jeżeli trzeba.
Potrzebne są jakieś zgłoszenia?
[size=75]QUAD Jest Bogiem | OFFROAD Nałogiem |CROSS Zabawą | SKUTER Podstawą|
SPRZEDAM CPI GTR 2005r. 694-378-108 OKAZJA![/size]
SPRZEDAM CPI GTR 2005r. 694-378-108 OKAZJA![/size]