Islandia 2013 Relacja
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Islandia 2013 Relacja
Wróciliśmy cali i zdrowi. Ci co śledzą nas na facebooku już pewnie widzieli nasze pierwsze fotki ale warto poczekać na te :"nie z komórek"...
wkrótce sie pokażą...
Na początek zapowiedź relacji z naszej eskapady z mocnym, zaznaczam mocnym przymróżeniem oka... bardziej chodziło nam o zgranie naszej grupy
Nie traktujcie tego za poważnie, relacja będzie na pewno już treściwa...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KKjEOyqQYnQ[/youtube]
troche fotek z wysp owczych :
zrobiliśmy 1600 km po najpiękniejszym kraju na świecie, tak różnym od tego co widziałem, że już tęsknię... ech...
wkrótce sie pokażą...
Na początek zapowiedź relacji z naszej eskapady z mocnym, zaznaczam mocnym przymróżeniem oka... bardziej chodziło nam o zgranie naszej grupy
Nie traktujcie tego za poważnie, relacja będzie na pewno już treściwa...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KKjEOyqQYnQ[/youtube]
troche fotek z wysp owczych :
zrobiliśmy 1600 km po najpiękniejszym kraju na świecie, tak różnym od tego co widziałem, że już tęsknię... ech...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Islandia 2013 Relacja
Powitać ....... a za nami się nie stęskniłeś ???
Ja za Tobą tak.......
Ja za Tobą tak.......
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Jako uczestnik , napiszę krótko czekając na wylewny opis wyprawy przez naszego ,,przewodnika,, ojca dyrektora , jednoczenie dziękując mu za perfekcyjne przygotowanie trasy , trak po którym poruszaliśmy się był tak przemyślany że kompletnie nic nas nie mogło zaskoczyć , no i nie zaskoczyło , zrealizowaliśmy plan w 100 % .
Wyjazd okazał się bardzo fajny , mocno wesoły . Zaskoczyło mnie bardzo zróżnicowanie terenu/klimatu w Islandii , od lodowca po gorące gejzery . Pogoda która nas ugościła na miejscu okazała się mega zaskoczeniem , podczas całego pobytu tylko jeden dzień padał umiarkowany deszcz , pozostałe dni słoneczne ..... tak mega słoneczne , czasami tylko bywało wietrzne , a straszono nas już w kraju , na promie że gdzie my jedziemy że tam tylko wieje i pada i co się okazało że dla specjalnej , starannie wyselekcjonowanej grupy polskich zmotoryzowanych inaczej turystów , Islandia przygotowała pogodę na szóstkę w plusie .
Ponadto dziękuję i jednoczenie przepraszam (co złego to nie Ja) , współtowarzyszą wyprawy za naprawdę FAJNY wyjazd , było zajefanie.
Wyjazd okazał się bardzo fajny , mocno wesoły . Zaskoczyło mnie bardzo zróżnicowanie terenu/klimatu w Islandii , od lodowca po gorące gejzery . Pogoda która nas ugościła na miejscu okazała się mega zaskoczeniem , podczas całego pobytu tylko jeden dzień padał umiarkowany deszcz , pozostałe dni słoneczne ..... tak mega słoneczne , czasami tylko bywało wietrzne , a straszono nas już w kraju , na promie że gdzie my jedziemy że tam tylko wieje i pada i co się okazało że dla specjalnej , starannie wyselekcjonowanej grupy polskich zmotoryzowanych inaczej turystów , Islandia przygotowała pogodę na szóstkę w plusie .
Ponadto dziękuję i jednoczenie przepraszam (co złego to nie Ja) , współtowarzyszą wyprawy za naprawdę FAJNY wyjazd , było zajefanie.
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
No chłopaki - zazdroszczę......!!!
Zastanawiam się - czy w przyszłym roku nie zaoszczędzić na spontanicznych wyjazdach i nie wybrać się z Wami na jedną, ale jakże szczególną wyprawę - może z Wami ( jak się ojciec-dyrektor zgodzi) ??
Zastanawiam się - czy w przyszłym roku nie zaoszczędzić na spontanicznych wyjazdach i nie wybrać się z Wami na jedną, ale jakże szczególną wyprawę - może z Wami ( jak się ojciec-dyrektor zgodzi) ??
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
Ojcze dyrektorze a pozdrowienia były?? Bo właśnie tego brakuje w tej zapowiedzi??:)
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
tym razem będą podziekowania
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Podziękowania powiadasz ?????
To i ja cos napisze. Na poczatek dziekuje Danielowi za przygotowanie calego planu wyjazdu od poczatku do konca, sprawdzil sie w 100%. Rafalowi za oryginalne pomysly ktore zawsze byly dobrym wstepem do opicia ich. I w koncu Michal, dzieki niemu przez caly czas bylo smiesznie i to bardzo smiesznie ( mniam mniam mniam).Na nastepna wyprawe musisz koniecznie jechac, dziekuje Michal. I oczywiscie rowniez dziekuje mojemu Kotu za brak awarii.
Pingwin Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Premierowy filmik, to wstęp do drugiej części, która jest piękna... :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U7aUxpBuN4E[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U7aUxpBuN4E[/youtube]
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Danielo jestem pod ogromnym wrażeniem filmiku. Produkcja naprawdę światowa Piękna wyprawa, z niecierpliwieniem czekam na part 2.
Ozo Drapers Squad