Szukałem na forum, niestety nie znalazłem
Poszukuję serwisu Quadów w Lesznowoli k. Piaseczna
Podobno facet zna się na rzeczy i nie zdziera z klientów, niestety człowiek który kiedyś mi o nim wspominał wyjechał i nie mam skąd wziąć namiarów, a w googlach nic nie wyskakuje (może naprawia w domu, nie prowadzi warsztatu - nie wiem)
Czy znacie Panowie / Panie kogoś z Lesznowoli kto quadami się zajmuje i możecie podesłać do niego namiary ?
Konkretnie poszukuję
Niestety wszędzie (znalazłem raptem w dwóch sklepach Kutno i Tarczyn) jest niedostępny i będzie za ~1,5 mc
Wczoraj łańcuch nawinął się na zębatkę tą która wychodzi ze skrzyni, stanęła.
Łańcuch zdjąłem, ale po ponownym założeniu quad tak do przodu jak do tyłu przejeżdża 1-2 m i powyższa zębatka staje dęba .....
Z góry dzięki za pomoc
Namiary na serwis quadów Lesznowola k. Piaseczna, Maz
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Re: Namiary na serwis quadów Lesznowola k. Piaseczna, Maz
Jedyne co mi do glowy przychodzi, to GM Powersport w Piasecznie.
Tel: 793 214 793, 791 579 995
Www.gmpowersport.pl
Koledzy korzystali, moze pomoga.
Tel: 793 214 793, 791 579 995
Www.gmpowersport.pl
Koledzy korzystali, moze pomoga.
TranS-Squad Team
Dzięki Progress
Póki co postanowiłem sam rozebrać skrzynię biegów i dla zainteresowanych wrzucam zdjęcia tego co jest w środku
Zamówiłem graty (olej,łożyska,wałek zdawczy, wałek pośredni, uszczelkę skrzyni i dźwignię zmiany biegów - urwała się od niej sprężyna przy demontażu) całość będzie mnie kosztowała 400 zł
We wtorek zamierzam to wszystko poskładać i dam znać jak mi poszło
Ponieważ jakieś małe tylko się wyświetlają to jeszcze spakowane w oryginalnym rozmiarze
http://sendfile.pl/46882/skrzynia_quad_150.rar
Póki co postanowiłem sam rozebrać skrzynię biegów i dla zainteresowanych wrzucam zdjęcia tego co jest w środku
Zamówiłem graty (olej,łożyska,wałek zdawczy, wałek pośredni, uszczelkę skrzyni i dźwignię zmiany biegów - urwała się od niej sprężyna przy demontażu) całość będzie mnie kosztowała 400 zł
We wtorek zamierzam to wszystko poskładać i dam znać jak mi poszło
Ponieważ jakieś małe tylko się wyświetlają to jeszcze spakowane w oryginalnym rozmiarze
http://sendfile.pl/46882/skrzynia_quad_150.rar
Daj znać jak złożyłeś skrzynie bo u mnie coś puka i też zabieram sie do rozbiórki a jak rozkładałeś skrzynie to wyleciały tryby czy sie dobrze trzymają?
Panowie jesli ktos potrzebuje zdjęcia skrzyni w diablo 200 to podesle fotki