yamaha blaster 200
yamaha blaster 200
witam wszystkich!!!upolowałem na allegro super blasterka http://allegro.pl/yamaha-blaster-200-2t ... 723.html.i teraz mam pytanie:czy chłodzenie powietrzem nie bedzie dokuczać czyli po 1h jazdy czekać az wystygnie.ile spala?i czy tą yamahe(na początku link)da sie zarejesrtować bo widze ze ma kierunki./no i chyba to wszystko prosze o odpowiedzi a jak wiecie cos wiecej na temat blasterka to powiedzcie z góry wielkie dzięki.pzdr!! i sory za bledy
Re: yamaha blaster 200
Witam!
Ja mam blasterka z 2007r zadnego problemu z chłodzeniem nie ma mozesz gnac nawet w upały. Byś musiał spytac sprzedajacego czy da sie zarejestrowac. Mi pali taK. Zbiornik niecałe 10l starczy mi na około 6h ciągłej zabawy. Tzn podjazdy pod strome wzniesienia i trudny teren lesny ewentualnie jakas zwirownia. Ogólnie polecam blasterka jest to swietny sprzet czesci ogolno dostepne. Niska awaryjnosc przynajmniej w moim przypadku. Ogólnie blasterki maja bardzo dobrą opinie. Poczytasz zobaczysz.
Pozdrawiam
Sorrki za błędy.
Ja mam blasterka z 2007r zadnego problemu z chłodzeniem nie ma mozesz gnac nawet w upały. Byś musiał spytac sprzedajacego czy da sie zarejestrowac. Mi pali taK. Zbiornik niecałe 10l starczy mi na około 6h ciągłej zabawy. Tzn podjazdy pod strome wzniesienia i trudny teren lesny ewentualnie jakas zwirownia. Ogólnie polecam blasterka jest to swietny sprzet czesci ogolno dostepne. Niska awaryjnosc przynajmniej w moim przypadku. Ogólnie blasterki maja bardzo dobrą opinie. Poczytasz zobaczysz.
Pozdrawiam
Sorrki za błędy.
Re: yamaha blaster 200
dziki wielkie komy 10.bledy mnie nie obchodza sam je popelniam xd