Konwersacje zewnętrzne
- tomkas
- Quad:: G700
- Imię: Tomek
Re: Konwersacje zewnętrzne
Yo
Tomek czy udała ci się reanimacja białej strzały po kąpieli
U mnie sprzęt po przeglądzie wymienili oleje posprawdzali i powiedzieli ze ok. Pytanko czy powinni jeszcze coś wymienić, czy ewentualnie sam powinienem jeszcze coś zrobić?
Jeszcze jedno czy wiecie gdzie można kupić klucz do sprężyn bo nie moge poradzić sobie innymi kluczami a muszę przed kolejnym wypadem utwardzić zawieszenie.
Pojawił się jeden problem i nie wiem jak z nim walczyć może wy poradzicie mianowicie żonka znalazła kluczyki zapasowe ( orginalne schowane ) i zaczeła zabierać gada na jazdy a ja jestem zmuszony do pilnowania dzieci. Słyszę tylko odpalenie i już kobita za bramą.
Myślicie już o następnej wyprawie bo nie mogę się doczekać, mam nadzieje ze następnym razem nie będziecie musieli już na mnie czekać
Tomek czy udała ci się reanimacja białej strzały po kąpieli
U mnie sprzęt po przeglądzie wymienili oleje posprawdzali i powiedzieli ze ok. Pytanko czy powinni jeszcze coś wymienić, czy ewentualnie sam powinienem jeszcze coś zrobić?
Jeszcze jedno czy wiecie gdzie można kupić klucz do sprężyn bo nie moge poradzić sobie innymi kluczami a muszę przed kolejnym wypadem utwardzić zawieszenie.
Pojawił się jeden problem i nie wiem jak z nim walczyć może wy poradzicie mianowicie żonka znalazła kluczyki zapasowe ( orginalne schowane ) i zaczeła zabierać gada na jazdy a ja jestem zmuszony do pilnowania dzieci. Słyszę tylko odpalenie i już kobita za bramą.
Myślicie już o następnej wyprawie bo nie mogę się doczekać, mam nadzieje ze następnym razem nie będziecie musieli już na mnie czekać
*****TanS-Squad Team*****
www.trans-squad-team.pl
www.trans-squad-team.pl
Poszukaj na alegro , nie znam wymiaru korony twojego amora ale masz tu przykład:http://allegro.pl/beta-99sq-klucz-hakow ... 61533.html
http://www.trans-squad-team.pl
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl
- tomkas
Dzięki już wiem czego szukać
www.trans-squad-team.pl
www.trans-squad-team.pl
- Progress
- TranS-Squad Team
- Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
- Imię: Adrian
Tomek milczy to zly znak hm...
Chyba nikt z nas nie ufa serwisom kazdy zostal dotkniety ich fachowa obsluga oczywiscie mozna znalezc dobry serwis...
Chlopaki na pewno ci podpowiedza gdzie zagladac czesciej i co podrasowac zeby plywac glebiej
O predkosc sie nie martw jak widziales zawsze czekamy jak sie zbytnio rozciagniemy, po za tym predkosc nie jest bezpieczna nie jest to warunek konieczny.
Prawie kazdy mial z nas mniejsza lub wieksza glebe, gips albo sruby w nodze tak wiec zapier**** ale powoli
Zona sie dorwala ? rada jest taka abys jej kupil drugiego grizzlaka uwazaj na nia, quad to gad.
Chyba nikt z nas nie ufa serwisom kazdy zostal dotkniety ich fachowa obsluga oczywiscie mozna znalezc dobry serwis...
Chlopaki na pewno ci podpowiedza gdzie zagladac czesciej i co podrasowac zeby plywac glebiej
O predkosc sie nie martw jak widziales zawsze czekamy jak sie zbytnio rozciagniemy, po za tym predkosc nie jest bezpieczna nie jest to warunek konieczny.
Prawie kazdy mial z nas mniejsza lub wieksza glebe, gips albo sruby w nodze tak wiec zapier**** ale powoli
Zona sie dorwala ? rada jest taka abys jej kupil drugiego grizzlaka uwazaj na nia, quad to gad.
TranS-Squad Team
- tomek-roman
- Quad:: Grizzly BI700
- Kontakt:
milczę, bo klienci atakują w końcu koniec roku szkolnego
sprzęt rozebrany jutro płukanka i wlewam OLEJ KUJAWSKI z pierwszego tłoczenia prosto z biedronki i jestem gotowy
tak przynajmniej mi się wydaje
jestem w szoku ile litrów wody mieści się w silniku
sprzęt rozebrany jutro płukanka i wlewam OLEJ KUJAWSKI z pierwszego tłoczenia prosto z biedronki i jestem gotowy
tak przynajmniej mi się wydaje
jestem w szoku ile litrów wody mieści się w silniku
http://www.trans-squad-team.pl -
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
facebook http://www.facebook.com/TransSquadTeam
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
........to nie wiedziałeś ????
trzeba było pytać bym ci powiedział żebyś do basenu wylewał ....hahahahha
utopiłeś ...białego misia :)hheheheheehe
trzeba było pytać bym ci powiedział żebyś do basenu wylewał ....hahahahha
utopiłeś ...białego misia :)hheheheheehe
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
.....TranS-Squad Team....
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Koniec marudzenia ustawka na przyszły weekend
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
No to zakładaj temat propozycja trasy i jedziemy. Nowy pojazd do upalania.wacoQ pisze:Koniec marudzenia ustawka na przyszły weekend
http://www.trans-squad-team.pl
- tomkas
Na weekend ma być dobra pogoda oby się sprawdziła
Słyszałem że wczoraj jakiś młody chłopak wybrał się na motocyklu na poligon od strony Okuniewa i niestety trafił na cienki drut przywiązany do drzew - co to za mendy robią takie rzeczy przecież mógł się zabić - na szczęście nic mu się strasznego nie stało trochę się pokiereszował ale caly, tylko złapać takich i na waleta przywiązać do drzewa tym drutem na całą noc żeby potańczyli ze zwierzakami może to by tych debili coś nauczyło.
Słyszałem że wczoraj jakiś młody chłopak wybrał się na motocyklu na poligon od strony Okuniewa i niestety trafił na cienki drut przywiązany do drzew - co to za mendy robią takie rzeczy przecież mógł się zabić - na szczęście nic mu się strasznego nie stało trochę się pokiereszował ale caly, tylko złapać takich i na waleta przywiązać do drzewa tym drutem na całą noc żeby potańczyli ze zwierzakami może to by tych debili coś nauczyło.
www.trans-squad-team.pl
www.trans-squad-team.pl