Hsun 400
Hsun 400
Oglądałem ostatnio quady i wpadł mi w oko(podróbka)tak można powiedzieć yamahy raptor.Kosztuje 4000tyś.Dokładnie to hsun 400.Może to chiński quad ale części ma od yamahy i jest bardzo do niej podobny.Prosze o odpowiedzi tylko tych którzy mieli styczność z tym quadem.Prosze tych którzy nim nie jeżdzili żeby sie nie włanczali w rozmowe.PZDR BRAJAN
Re: Hsun 400
Dodam jeszcze że ma HOMOLOGACJĘ a raptor jej nie posiada(jest mi potrzebna).I oczywiście jest tańszy.
Kolego BRYAN.00 kupno tego quada to strzał w kolano a nawet bym rzekł że w dwa.Posiadam 400 4x4 2007 kupując go też wszyscy twierdzili że części będą pasowały od bruin i grizzly.Nic bardziej mylnego.O częściach do silnika to zapomnij chyba że będziesz chciał zamawiać z Niemiec,ale ceny są kosmiczne i warunek że będą mieli.Od 2 miesięcy walczę o kpl. głowicę do tego typu i nadal stoie w martwym miejscu.Powiem jedno cena atrakcyjna,ja też za taką kupiłem,teraz to za 2 tyś bym nie wział.
- Chochol
- Quad:: POLARIS
- Imię: Michal
- Kontakt:
Z częściami do Hsuna nie jest tak źle, możesz napisać do producenta w Chinach, oni Ci to wyślą, odpisują po miesiącu, części idą 3 miesiące (płyną). Dzięki tak dobrej obsłudze, takie quady jak Hsun są nie przyjmowane na serwisy
Ja kiedyś przyjąłem, stał przez 7 miesięcy, bo chińczyk posłał nie te części, jak go "wypluliśmy" tak gościu uszczęśliwiony jeździł nim tydzień i coś innego padło. Teraz robi jako doniczka, bo gościu nie ma odwagi go komuś sprzedawać.
Ja kiedyś przyjąłem, stał przez 7 miesięcy, bo chińczyk posłał nie te części, jak go "wypluliśmy" tak gościu uszczęśliwiony jeździł nim tydzień i coś innego padło. Teraz robi jako doniczka, bo gościu nie ma odwagi go komuś sprzedawać.
Dzięki za rade.Czyli jednak ten quad ma zła opinie.
-
- Quad:: hsun400
witam mam quada hsun 400 4x4 potrzebuje pilnie kupić kartery może mi ktoś pomoże bardzo był wdzięczny
a może ktoś ma takiego quada na części hsun 400 4x4
a może ktoś ma takiego quada na części hsun 400 4x4
Ostatnio zmieniony czw 23 paź, 2014 przez oolsztyniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono pisownie (błędy ortograficzne) / Post pod postem
Powód: Poprawiono pisownie (błędy ortograficzne) / Post pod postem
Witam.
Szukam używanego silnika do quada HS400. Prośba o kontakt: p.dunikowski@wp.pl.
Pozdrawiam,
Piotr Dunikowski
Szukam używanego silnika do quada HS400. Prośba o kontakt: p.dunikowski@wp.pl.
Pozdrawiam,
Piotr Dunikowski