SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Znyszu
Quad:: Ls 500 Power
Imię: Patryk

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Znyszu » ndz 04 paź, 2015

No niestety/stety przesiadam się na moto spowrotem, nie mam z kim latać w moich terenach, a samotna jazda mija się z celem... quadzior leci na sprzedaż, wszystko jest dopieszczone co do każdej śrubki, w lucku nie ma się do czego przyczepić, silnik igiełka, itd itp, po prostu zalać paliwko i jeździć:)

http://olx.pl/oferta/lucky-star-500-ide ... bDEhx.html

Jak coś to dzwonic/pisac/tu/olx itd itp

Z żalem w sercu sprzedaję tą maszynę, gdyż zabawa na niej jest niesamowita, lecz samotne latanie jest straszne...

Czemu chce 11 a nie 10? jak wczesniej pisałem, porobiłem w quadzie co nieco, w tym nowa wymiana oleju, klocków na przodzie, zamocowałem tylny zacisk od CB500 itd itp, porobiony quadzior jest tak by do niczego nie dało się przyczepić :)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pn 05 paź, 2015

Troche z moca przesadziles w ogloszenie... ;) 58KM a nie 70 ;)
Jak dla mnie moto to tez za.je.bista sprawa... ale ja osobiscie czterech kolek lucka nie zamienil bym na dwa w szlifierce ;) ale to tylko i wylacznie moje zdanie... powodzenia w sprzedazy
A widze ze jeszcze jeden sie pojawil za 14500zl z piekna soczeweczka w przodu... tylko to juz chyba cena za wysoka jak na lucynke... nawet z tymi dodatkami.. chociaz i na tego znajdzie sie chetny

;)

Awatar użytkownika
Znyszu

Post autor: Znyszu » pn 05 paź, 2015

Tomek_LS500cb pisze:Troche z moca przesadziles w ogloszenie... ;) 58KM a nie 70 ;)
Jak dla mnie moto to tez za.je.bista sprawa... ale ja osobiscie czterech kolek lucka nie zamienil bym na dwa w szlifierce ;) ale to tylko i wylacznie moje zdanie... powodzenia w sprzedazy
A widze ze jeszcze jeden sie pojawil za 14500zl z piekna soczeweczka w przodu... tylko to juz chyba cena za wysoka jak na lucynke... nawet z tymi dodatkami.. chociaz i na tego znajdzie sie chetny

;)
No tak, zapomniałem, że to 58 nie 68, mój błąd

No ja niestety nie mam z kim jeździć, a od małego jak pamiętam miałem 2 kólka, i teraz wypadałoby jakąś 600 na a2 kupić, gdyz mam tu tylu znajomych/kuzynów/kumpli na moto, że aż szkoda lucyny bo się tylko kurzy.. inny właściciel będzie bardziej zadowolony

no 14,5 to już dużo, ja wystawiłem 11,5 do nego, nie śpieszy mi się aż tak z sprzedażą, a myślę, że znajdzie się chetny

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » pn 05 paź, 2015

Sluchaj ... cena naprawde nie jest wysoka... tydzien temu kumpel kupil za 12,5 takze mysle ze i tobie szybko zniknie z garazu...
Moj brat tez zakochany w moto byl... sprzedal moto.. kupil quada... polatal... stwierdzil ze wraca na moto... sprzedal quada.. kupil moto... polatal... sprzedal moto... kupil quada hehe i tak juz zostalo ;)

;)

Awatar użytkownika
Znyszu

Post autor: Znyszu » pn 05 paź, 2015

Tomek_LS500cb pisze:Sluchaj ... cena naprawde nie jest wysoka... tydzien temu kumpel kupil za 12,5 takze mysle ze i tobie szybko zniknie z garazu...
Moj brat tez zakochany w moto byl... sprzedal moto.. kupil quada... polatal... stwierdzil ze wraca na moto... sprzedal quada.. kupil moto... polatal... sprzedal moto... kupil quada hehe i tak juz zostalo ;)

;)
Haha:D no myśle, że mój właściciela znajdzie, no ale I Ty masz lucka i Twój brat, to już we 2 latacie, a ja sam jak palec ;P

Dobra lece spać, zapraszam do aukcji wszystkich, yo

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » pn 05 paź, 2015

ropa0 pisze:ikar o czym ty piszesz ?
i o jakim budżecie ty mówisz i co ty porównujesz
Ropa mysle ze za tyle kasy ile Marcin wladowal w swój sprzęt spokojnie kupił by 525xc używanego ale w dobrym stanie :)

Zwykły 1000 canama bez większego problemu wyprzedza kateema
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
660760239
Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
Imię: Damian

Post autor: 660760239 » pn 05 paź, 2015

https://youtu.be/0ZIi_86Z3lc

Akcja zaczyna się w 40s filmu.Macie tutaj odpowiedz który jest szybszy. ;)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 05 paź, 2015

To ile według was ta bomba ma prędkość max ?? 150 km/h ??? nie wydaje mi się ;) a na tym filmiku to kat go wydymał tylko może ten kat miał po prostu torowe przełożenia i brakło mu przy tak długim dystansie . Ale kłócił sie nie będę jak ma ktoś taką bombę to najlepiej sprawdzimy to ;) jak by był ktoś chętny oczywiście:D Ja nie lubie polemizować typu co by było gdyby .. w lesie rosły Grzyby :) niech mi ktoś udowodni ze bomba 1000 cc wydyma mojego Lukasa 650cc ;) oczywiście fabryczny can-am bez modów żadnych bo ja też ma taką możliwość by go na nowo z mapować i dobrze zestroić z dolotem i wydechem ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 05 paź, 2015

Ikar Moze bym i kupił takiego KtMa za to co wpakowałem w tego ale co to za frajda jeździć czymś czego jest na pęczki , mnie to nie kręci . Następna sprawa to eksploatacja i jakies głupie wymiany oleju co chwile to nie dla mnie ja wole w tym czasie wypić piwko a olej wymienic raz na sezon ;) a zamiast robić remont silnika skoczyć na tygodniowe all inclusive ;) a jak wyjeżdżamy gdziekolwiek to wszyscy z zaciekawieniem ogladają mojego quada pytają a ziomka kat stoi sam jak palec spojrzą i idą dalej :)

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 06 paź, 2015

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”