jakiego Quada kupić

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
sulmen12

Post autor: sulmen12 » pn 08 lut, 2010

Hej koledzy!!!
MAM pytanie chce kupić diablo 200cc powiedzcie czy warto kupić ten sprzęt dajcie odpowiedź
sulmen

Awatar użytkownika
kogut

Post autor: kogut » pn 08 lut, 2010

sama nazwa mowi ze nie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Marcinkaziu

Post autor: Marcinkaziu » pn 08 lut, 2010

Witam !
Tak jak kolega wyżej napisał lepiej nie kupuj czegoś takiego warto troche dołożyc i kupić coś markowego z chinolami bedziesz miał dużo problemów
Marcinkaziu

karlosatv

Post autor: karlosatv » czw 11 lut, 2010

1. Kymco to bardzo dobra firma za rozsądne pieniądze i najważniejsze a mianowiecie jest robiona na bazie Hondy.
2. Lucky Star to też bardzo solidna firma Tajwańska , quady wychodzące z tej firmy są robione na bazie Suzuki .
2. Co do chińczyków jest trochę inaczej a wiem z doświadczenia bo sam chinola sportowego.
Jeżeli kupujesz quada wyższej klasy np Yamaha , Suzuki itp to nie spodziewaj się tanich ważnych części typu amortyzatory , coś do silnika albo jakieś inne bzdety . Ja jak już wspominałem mam chińczyka i kupuje części na allegro po 50zł ( może więcej w zależności od rzeczy) I montuje te części sam albo z tatą . A w takiej np Yamaszce wątpię że byśmy coś razem zdziałali . Następna sprawa SERWIS . Wszyscy w rodzinie mamy quady ( Ls 250 , Aeon Cobra 220 i dwa chińczyki 150 ) .
Wszystkie serwisuje mój tata i czasem ze mną , i nie ma najmniejszego problemu . Bez żadnego problemu modyfikujmy . Powiedział bym co ale to nie ten temat . Jak ktoś chce mogę podrzucić fotki na priva . :pa buziak:

karlosatv

Post autor: karlosatv » czw 11 lut, 2010

A i co do Marcinkaziu zobacz sobie te linki i pomyśl bo oba quady są do siebie bardzo podobne ale Kymco jest droższy aż o 3 tyś. :myśl:
http://moto.allegro.pl/item912931228_nowosc_lucky_star_br_300_ud_nowy_model_2009.html#gallery
http://moto.allegro.pl/item920154494_quad_atv_kymco_mxu_300_nowy.html#gallery
[center]Wybór należy tylko do Ciebie [/center]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”