rejestracja raptora700?
rejestracja raptora700?
mam problem z zarejestrowaniem bo ma za dużo kw jak to obejść
Re: rejestracja raptora700?
mam l nic bo fabryka nie daje chomologacji na drogę
czytaj wyraznie 14kwadrian744
Jezeli ja planuje kupic Yamahe Raptor 700 badz 660 to musze obnizac moc do 14KM? Przeciez Raptor ma 60 KM
takie sa wymogi kategorji L7e - pod ktrora sa rejestrowane quady jako poazdy samochodowe inne
a jak to zalatwisz - hmm twoja sprawa
powiem wam tylko ze wszystko jeszce zalezy od pani w urzedzie co bedzie wymagala do rejestracji, a z tym juz roznie bywa
Ostatnio zmieniony czw 02 paź, 2008 przez ŁySy, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]www.Q3M.pl - Quady 3Miasto - ZAPRASZAMY [/b]
- Grzesiek G
Poczytaj na forum ATV Polska jest tam tego naprawdę dużo
http://www.atvpolska.pl/forum/viewforum ... 04d5188160
http://www.atvpolska.pl/forum/viewforum ... 04d5188160
-
Sorki ze sie wcinam ale mam maly problem jak po angielsku jest chomologacja bo jestem w usa a nie wiem jak zapytac bo jestem w milwaukee a w tym stanie quady nie moga legalnie poruszac sie po drodze wiec pewnie nie maja a chce kupic raptora 700 jest sporo do kupienia i niedrogo.na forum szukalem sporo a nie znalazlem moze przeoczylem.
A druga sprawa to jak jest z tym importem jednostkowym jak ja importuje to nie moge bo jestem osoba prywatna a o zalozeniu swojej firmy i wysylaniu 1szt rocznie moge zapomniec bo za duzo zachodu.wiec moze znacie kogos kto importuje ja bym quada podstawil do portu czy gdzie by chcial zciagnal by mi i zalatwilby mi ten papierek za odpowiednia oplata piszcie pozdrawiam
A druga sprawa to jak jest z tym importem jednostkowym jak ja importuje to nie moge bo jestem osoba prywatna a o zalozeniu swojej firmy i wysylaniu 1szt rocznie moge zapomniec bo za duzo zachodu.wiec moze znacie kogos kto importuje ja bym quada podstawil do portu czy gdzie by chcial zciagnal by mi i zalatwilby mi ten papierek za odpowiednia oplata piszcie pozdrawiam
loki