Kurcze, wokół sami nauczyciele ...
Spotykam się z wieloma ludźmi obojętnie na jakim sprzęcie jeżdżą czy to na ścigaczu , na motocyklu enduro czy na quadzie a nawet na skuterze wodnym wszyscy nadają na tych samych falach, język , którym się posługują nikogo nie dziwi , jest klarowny i zrozumiały , tam wyraz "palanterka" nie jest obraźliwy , uprawianie "palanterki" jest nawet czymś cool , nikomu nawet do głowy nie przyjdzie kojażyć tego z epitetem "palant" , który naotabene nie wiadomo dlaczego zyskał znaczenie pejoratywne, a jest tylko określeniem gry zespołowej kiedyś bardzo popularnej.
Zacznijcie od siebie, popatrzcie co robicie i z jakim skutkiem.
Bycie poprawnym politycznie jest nudne jak flaki z olejem , i nie zamierzam zmieniać się tylko dlatego, że komuś nie podoba się mój sposób bycia lub wypowiedzi....
Moi drodzy nauczyciele zastanówcie się co robicie dla środowiska i jakie ono ma z was pożytek. Bo nie to jest ważne co bierzesz tylko co dajesz.
uwazam, iz Ty,...., powinienes lepiej dobierac swormulowania, powinny one byc bardziej wywazone i dopasowane do calosci przekazania informacji, ...., powinienes skupic sie doborze slow w wypowiedziach...
Jestem jaki jestem , forum jest miejscem wymiany moich prywatnych opini i nie wypowiadam się tu jako rzecznik firmy tylko osoba prywatna Krzysztof Wronowski, tu możecie poznać
moje prywatne zdanie o sprzęcie , ludziach imprezach , sukcesach i porażkach.
W ten sposób jestem dla Was o wiele cenniejszy niż jako oficjalny przedstawiciel firm , będąc pewnego rodzaju ambasadorem środowiska importerów i dealerów , dzięki temu możecie mieć informacje z pierwszej reki na tematy nowości , rynku , możliwości, gamy modelowej, imprez, dni otwartych itp.
Jeżeli zacznę ja , bądź ktokolwiek z firmy pisać w imieniu firmy wtedy zmienię nick na Free&Fun i tam będę publikował same poprawne politycznie ugrzecznione wypowiedzi.
Puki co cieszę się z wolności słowa , czego i Wam życzę .
ps.
Adminów proszę o stworzenie oddzielnego wątku np. Nauki dla 2cana albo Zbiór Porad , czy Złote Rady i umieszczanie tam takich kwiatków jak ten , który ma się nijak do tematu głównego albo lepiej o umieszczenie w koszu .