SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XnpIUo_LBIw[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
Ja pitole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niezły Fruwak!
Szacun stary, ja bym się nie odważył Zdarza mi się czasem mały skok, ale to co ty wyprawiasz to masakra hahaha.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Marcin a czemu na telefonie tego obejrzec nie moge??lapek i cos padl i telefon mi tylko zostal a tu zonk.... mozesz to w ustawieniach yt sprawdzic?
-
żeby to jeszcze była jakaś specjalnie wyprofilowana górka z łagodnym opadem to można by walić sporo wyżej a tu była zwykła skarpa a potem lądowanie na płaskim tragedia na zwykłym zawiasie nie widze tego tak sie nie powinno skakać no ale coż jak sie nie ma specjalnych wy skoczni to skacze się gdzie sie da
-
przez podkład muzyczny jest objęty prawami autorskimi i wrzucając filmik dostałem info że bedzie blokowany w niektórych krajach więc masz lipę w Irlandii wracaj do Polski tu obejrzysz hehe. Sorry ale nie moja wina to i tak że całkiem ścieżki dźwiekowej nie wycieli .Tomek_LS500cb pisze:Marcin a czemu na telefonie tego obejrzec nie moge??lapek i cos padl i telefon mi tylko zostal a tu zonk.... mozesz to w ustawieniach yt sprawdzic?
- Tomek_LS500cb
No to lipa Panie ..... obejrze w maju hehe
-
- Tomek_LS500cb
Super ... dzieki... no powiem ze robi wrazenie.... ale tylnie kola to az do zadupka dobijaly... do blotnikow sie dobrze tulily...
Fajna miejscowka na takie skoki... to co kiedy w red bullu startujesz?? Hehe ... ale tak czy inaczej chyba przyznasz ze i tak lucek jest za ciezki do skokow? Raz na jakis czas ... jak jest okazja... mozna sie "przeleciec" quadem na ziemia... ale na tor bym nim chyba sie nie wybral...
Fajna miejscowka na takie skoki... to co kiedy w red bullu startujesz?? Hehe ... ale tak czy inaczej chyba przyznasz ze i tak lucek jest za ciezki do skokow? Raz na jakis czas ... jak jest okazja... mozna sie "przeleciec" quadem na ziemia... ale na tor bym nim chyba sie nie wybral...
No, no, w jednym skoku prawie wyprzedziłeś Lucka Marcin nie szalej, ... bo kto będzie SWAP'ował?
palcyma
palcyma