SWAP Lucky Star
- karwat84
- Quad:: lucky star 500
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
nie wiem co mu dolega ale wygląda śmiesznie
na pierwszej focie widac ze w garażu juz sie tworzy nowa strzała hehe
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- karwat84
jakie profesjonalne mocowanie silnika
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Witam. Chciałbym zrobić SWAPA w moim LS 300 mam okazję tanio wyrwać silnik od LS 400, praktycznie w tych samych pieniądzach co sprzedam 300. Pytanie czy przy wymianie kpl silnika muszę jeszcze coś rzeźbić z wydechem dolotem czy wszystko pasuje plug and play. Dzięki za odpowiedź. PS. wiem że najlepiej było by od razu zrobić SWAPA na silnik od CB 500 ale obawiam się o moje zdrowie i życie. Jeżdżę w terenie i ten wsteczny się naprawdę przydaje a dodatkowo boje się że nie ogarnę manuala.
Im więcej błota tym większy fan
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Wszystko pasi gaźnik najlepiej jak byś miał też od 400 cc bo na pewno dysze i chyba gardziel też jest inna reszta pasuje jeszcze ta górna mocująca silnik poprzeczka jest troszke inna bo cylinder jest wyższy . Jeśli będzie odblokowany to musisz w wieczku filtra dowiercić 2 dodatkowe otwory o średnicy fi 30 bo w przeciwnym razie bedzie dostawał za mało powietrza bo to w końcu 400cc potrzebuje powietrza wiecejBrzuch pisze:Witam. Chciałbym zrobić SWAPA w moim LS 300 mam okazję tanio wyrwać silnik od LS 400, praktycznie w tych samych pieniądzach co sprzedam 300. Pytanie czy przy wymianie kpl silnika muszę jeszcze coś rzeźbić z wydechem dolotem czy wszystko pasuje plug and play. Dzięki za odpowiedź. PS. wiem że najlepiej było by od razu zrobić SWAPA na silnik od CB 500 ale obawiam się o moje zdrowie i życie. Jeżdżę w terenie i ten wsteczny się naprawdę przydaje a dodatkowo boje się że nie ogarnę manuala.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Kolejny Majstersztyk
http://olx.pl/oferta/access-sp250-honda-vfr-800swap-CID5-IDe8WtR.html#5ccc909902
Marcinowi rośnie liczna konkurencja
http://olx.pl/oferta/access-sp250-honda-vfr-800swap-CID5-IDe8WtR.html#5ccc909902
Marcinowi rośnie liczna konkurencja
ACCESS CB 500
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
hehe Brawo dla konstruktora 800cc 4 cylindry i chłodnica od lucka na przednim bumperze druga w plecaku
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Witam Wszystkich !
Od dłuższego czasu regularnie śledzę to forum, bardzo interesuje mnie ten temat i nie ukrywam że przyszedł czas żeby zakupić jakiegoś Lucjana (oczywiście pod swapa ). Może doradzicie mi na co trzeba się przyglądać żeby kupić coś w miarę rozsądnego ?:) Pozdrawiam.
Od dłuższego czasu regularnie śledzę to forum, bardzo interesuje mnie ten temat i nie ukrywam że przyszedł czas żeby zakupić jakiegoś Lucjana (oczywiście pod swapa ). Może doradzicie mi na co trzeba się przyglądać żeby kupić coś w miarę rozsądnego ?:) Pozdrawiam.
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Siema.
Panowie i Panie jestem kolejną żywą reklamą garażu Marcina. Bardzo chciałem opisać pierwszą jazdę "nowym" LS-em. Po pierwsze mocy nie brakuje, po drugie mocy nie brakuje, po trzecie mocy mu nie brakuje. Jakość wykonania jest na najwyższym poziomie i jest to nie tylko moja opinia ale i kilku moich kumpli którzy dziś widzieli moją maszynkę. Choć żaden z nich na quadach nie lata jak zobaczyli TO na czym siedzę gęby im się szczerzyły cały czas. Dziś miałem trochę polatać po mieście aby oswoić się z manualem i powiem szczerze szczególnie dla tych którzy obawiają się manualnej skrzyni w quadzie NIE MA SIĘ CZEGO OBAWIAĆ. Po pierwszych 30 minutach jazdy po asfalcie i ciągłych zmianach przełożeń czułem się jak bym tu manual miał zawsze.Póżniej pojechałem poza miasto i lekki teren spod moich opon wyrywał się na kilka metrów w górę wiec myślę że przy takiej mocy będę musiał jeszcze w tym roku wymieniać oponki choć teraz są prawie nowe. Ale to jedyny minus wizyty w Częstochowie. Cały czas wyglądałem tak Nawet to pisząc wyglądam tak wiec wielkie dla Marcina. Nie wiadomo kiedy 150 kilometrów jazdy testowej zleciało. Przez najbliższe trzy dni nie dam rady jeździć bo do roboty trzeba chodzić ale następnym razem napiszę ile spalił.
Marcin dzięki za kupca na silnik porządna z Ciebie firma, ale to już nie aktualne wziął go mój kumpel do Kymco.
Na foto jak wyglądał w październiku i jak wygląda dzisiaj. Jeszcze tylko muszę przemalować felgi na czarny mat i wymienić kierownicę na wyższą.
Panowie i Panie jestem kolejną żywą reklamą garażu Marcina. Bardzo chciałem opisać pierwszą jazdę "nowym" LS-em. Po pierwsze mocy nie brakuje, po drugie mocy nie brakuje, po trzecie mocy mu nie brakuje. Jakość wykonania jest na najwyższym poziomie i jest to nie tylko moja opinia ale i kilku moich kumpli którzy dziś widzieli moją maszynkę. Choć żaden z nich na quadach nie lata jak zobaczyli TO na czym siedzę gęby im się szczerzyły cały czas. Dziś miałem trochę polatać po mieście aby oswoić się z manualem i powiem szczerze szczególnie dla tych którzy obawiają się manualnej skrzyni w quadzie NIE MA SIĘ CZEGO OBAWIAĆ. Po pierwszych 30 minutach jazdy po asfalcie i ciągłych zmianach przełożeń czułem się jak bym tu manual miał zawsze.Póżniej pojechałem poza miasto i lekki teren spod moich opon wyrywał się na kilka metrów w górę wiec myślę że przy takiej mocy będę musiał jeszcze w tym roku wymieniać oponki choć teraz są prawie nowe. Ale to jedyny minus wizyty w Częstochowie. Cały czas wyglądałem tak Nawet to pisząc wyglądam tak wiec wielkie dla Marcina. Nie wiadomo kiedy 150 kilometrów jazdy testowej zleciało. Przez najbliższe trzy dni nie dam rady jeździć bo do roboty trzeba chodzić ale następnym razem napiszę ile spalił.
Marcin dzięki za kupca na silnik porządna z Ciebie firma, ale to już nie aktualne wziął go mój kumpel do Kymco.
Na foto jak wyglądał w październiku i jak wygląda dzisiaj. Jeszcze tylko muszę przemalować felgi na czarny mat i wymienić kierownicę na wyższą.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
- karwat84
Zazdroszczę Ci tej frajdy na zielonej strzały, ale ja też niedługo będzie mógł dodać swoją opinię, co po obejrzeniu twojego Lucky po Swapie to naprawdę wygląda to jak by wyjechał z Fabryki a nie jak te prowizoryki z OLXa