zakup nowej cf x8 moj drugi quad
Re: zakup nowej cf x8 moj drugi quad
Robertos Ty wjechałeś tym quadopodobnym wyrobem do wody?
Skąd Ci taki pomysł so głowy przyszedł?
Norek01 czy ty z Cezarym to jakaś rodzina jesteście? Może tego jeszcze nie wiecie? Może jesteście liśćmi z tego samego drzewa (genealogicznego)
Norek01 czy ty z Cezarym to jakaś rodzina jesteście? Może tego jeszcze nie wiecie? Może jesteście liśćmi z tego samego drzewa (genealogicznego)
V2.....sound of madness
- Robertos
- Quad:: CF MOTO 500
- Imię: Robert
Z wierzchu wyglądała na płytką rzeczkę..., w rzeczywistości gadzina szła z prądem
Robsson pisze:Robertos Ty wjechałeś tym quadopodobnym wyrobem do wody?
Kto wie?
Przeryję to drzewo i może gdzieś się spotkamy.
Proszę zapamiętać raz na zawsze: (gwarancja tak opisuje)
Quadem CF MOTO nie wolno: wjeżdżać do wody, jeździć w czasie deszczu i myć wodą.
Na moje pytanie: do czego służy w takim razie quad? Jeden z największych sprzedawców w Polsce po prostu zamilkł.
A może to jaskółka? W czasie deszczu się chowa do gniazda i myje się w piasku
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Powaga nie wolno myć go wodą?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
A jak pies felge podleje na parkingu to też lipa ? Wydaje mi się że to taki dobry eksponat, kupić postawić w garażu i nie jeździć bo się popsuje
Ozo Drapers Squad
Nie, bo grozi to zalaniem elementów el. A takie np.lampy gwarancji nie podlegają. Ślady obecności wody w wiązkach wykluczają naprawę gwarancyjną.oolsztyniak pisze:Powaga nie wolno myć go wodą?
- oolsztyniak
- Moderator
Fantastycznie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Każdy ma prawo do swojego zdania... ja oddalbym sprawę do sadu oczywiscie jesli nie byloby to z utopienie.. Dlaczego? Bo to jest quad nie telewizor czy pralka nawet auto można myć karcherem a nie służy do jazdy w terenie czy tez cięższej zabawy do czego został stworzony quad i każda z tych liter Q - U - A - D ma znaczenie to nie jest przypadek dlatego jak kupuje pralke to mam ja do prania i nikt mi nie powie ze nie mogę tam wsadzic prania bo po to jest. Zegarek nosi się na ręce a quadem jeździ poza drogami asfaltowymi. Poszukaj sobie na stronach angielskich a sam zobaczysz po co i do czego służą te pojazy to jest to samo co z silnikami grupy VW amerykanie dostają przedłużone gwarancje do 5lat czy darmowe serwisy przez ten czas a może nawet dostaną zwrot kasy za auto... a co my dostaniemy? powiedziano mi w salonie ze zmienia opragromowanie co spowoduje spadek mocy oraz wzrost spalania... Bo Polacy nie walczą o swoje i nie wiedza ze można walczyć gdyż towar nie był zgodny z opisem... i tak jest prawie ze wszystkim w Polsce
- oolsztyniak
- Moderator
Jak Ci tak zrobią w VW to odstąp od umowy bo towar jest z nią niezgodny i zażądaj zwrotu pieniędzy.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Robertos
- Quad:: CF MOTO 500
- Imię: Robert
Potwierdzam, trochę wody i jest ona wszędzie, szczególnie łatwo wchodzi do lamp i za cholerę nie chcę wyjść , ale ja kupiłem CFkę jako pierwszy quad po to, aby zacząć i wejść w ten świat. Nawet jak wykończę maszynę, nie będzie mi aż tak jej żal, a dostępność części jest b. dobra więc będę ją naprawiał na bieżąco, aż do końca (jego lub mojej jazdy). A później napewno będzie czas na zmiany, a tu wybór padnie minimum na Grizlaka