SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Nie wiem jak one sie sprawuja... ale wiem napewno ze to chinskie amorki.. czyli jakiej sa jakosci mozesz sobie sam dopowiedziec... widzialem je na chinskich stronach... i tam za komplet 3ech amorkow cena byla ok 150$
No właśnie dlatego się pytam może ktoś ma to założone i wie jakie odczucia. Jest ktoś na forum kto posiada pomarańczowego Lucyfera ? Bo zastanawiam się nad takimi plastikami , ale nie widziałem jeszcze jak to się prezentuje.
A i jeszcze jedno pytanie ,ale to chyba Mistrz Marcin może mi na to odpowiedzieć czy wydech taki jak w tej cebuli zmieści się w naszych ls-ach ? Bo mam okazje kupić w dobrej cenie taki podobny wydech ale nie wiem czy podejdzie .
http://olx.pl/oferta/honda-cb500-ixil-2 ... cf6fc57f7a
A i jeszcze jedno pytanie ,ale to chyba Mistrz Marcin może mi na to odpowiedzieć czy wydech taki jak w tej cebuli zmieści się w naszych ls-ach ? Bo mam okazje kupić w dobrej cenie taki podobny wydech ale nie wiem czy podejdzie .
http://olx.pl/oferta/honda-cb500-ixil-2 ... cf6fc57f7a
amortyzatory widać chińskie sądzę, że to loteria a regeneracja w razie wycieku to koszt od 450 zł +
- Znyszu
- Quad:: Ls 500 Power
- Imię: Patryk
Wydech zmieści się, ale to aż głupi będzie wyglądać, bo wystawać lekko będzie.. najlepiej to go skrócić lekko
Tylko , że mogę mieć go znacznie taniej niż tego mugena co jest w podstawowym swapie dlatego sie pytam ;p , fakt wyglądać to będzie jak jakaś rynna ale jak można ciąć koszty a dźwięk podejrzewam będzie ciekawy
- Znyszu
- Quad:: Ls 500 Power
- Imię: Patryk
Jeśli przelotówka, to tak fajny będzie, ale mugen ryczy nieźle, lecz minus, że dla mnie za głośno wręcz, może nie tyle co dla mnie, co dla mojej miejscowościDragon011 pisze:Tylko , że mogę mieć go znacznie taniej niż tego mugena co jest w podstawowym swapie dlatego sie pytam ;p , fakt wyglądać to będzie jak jakaś rynna ale jak można ciąć koszty a dźwięk podejrzewam będzie ciekawy
Mam to samo... U mnie po kupnie lucka pojeździłem po łąkach mojego kolegi a spacerowicze : Niszczysz zieleń , przestań zagłuszać to teren prywatny ! Tak to był teren prywatny ale mojego kumpla więc raczej oni tam wstępu nie mają.
Co do mugena i glosnosci to jak dla mnie plus odstrasza zwierzeta, a jak jade po miescie to samochody zjezdzaja i robia miejsce bo mysla ze to moto jedyny minus to ze dyskretnie wyjechac z garazu sie nie da :p
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Mnie to zbytniej różnicy nie robi jaki to będzie wydech byle byś miał do niego mocowanie jakąś obejmę do mocowania przy ramie bo jak będzie coś trzeba specjalnie dorabiać to wiadomo że wiąże się to z dodatkowym kosztem i jak będzie zbyt długi to będzie nie ładnie wystawał z tyłu .
A jeśli chodzi o amorki to tylko gazowe, markowe najlepiej z jakiś quadów które fabrycznie były z przeznaczeniem na tor nie mówię tu o tuningowych Typu FOX ,OHLINS, czy Elka bo cena bedzie na pewno o wiele większa ale takich które fabrycznie są montowane w quadach typu YFZ 450, ds450 ,trx 450,kfx 450 ltr450 .
A jeśli chodzi o amorki to tylko gazowe, markowe najlepiej z jakiś quadów które fabrycznie były z przeznaczeniem na tor nie mówię tu o tuningowych Typu FOX ,OHLINS, czy Elka bo cena bedzie na pewno o wiele większa ale takich które fabrycznie są montowane w quadach typu YFZ 450, ds450 ,trx 450,kfx 450 ltr450 .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
A tył od ltr 450 , albo od yfz 450 posiada ktoś ? Trzeba mocno przerabiać czy wejdzie bez problemu ? No i jaki bardziej polecacie ?
I pytanie odnośnie hamulców nie da rady przerobić tylnej tarczy z cb 500 na lucka do tyłu, żeby jakoś to hamowało ? Wiem , że zacisk można , ale czy tarcze ?
I pytanie odnośnie hamulców nie da rady przerobić tylnej tarczy z cb 500 na lucka do tyłu, żeby jakoś to hamowało ? Wiem , że zacisk można , ale czy tarcze ?