Film z II Rundy Yamaha Cup 2005 - Nowa Dęba
Film z II Rundy Yamaha Cup 2005 - Nowa Dęba
Czesc,
Mam nadzieje Grzegorz ze zabrales kamere i bedzie do kupienia film DVD!
Jezeli tak, to mozesz podac jakis termin kiedy bedzie dostepny?
Mam nadzieje Grzegorz ze zabrales kamere i bedzie do kupienia film DVD!
Jezeli tak, to mozesz podac jakis termin kiedy bedzie dostepny?
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Obejrzeliśmy właśnie wszystkie kasetki... Uzbierało się tego troszkę. Od środy przystępujemy do działań. Jednek potrzebujemy trochę czasu (wolałbym nie określać doquadnej daty, bo pamiętam ile czasu powstawał film z Bartoszyc). Jak tylko film będzie gotowy, poinformujemy o tym wszystkich na forum.
A jeszcze w tym tygodniu zamieścimy pierwszą relację i więcej zdjęć z Nowej Dęby - czyli II rundy Yamaha Cup.
A jeszcze w tym tygodniu zamieścimy pierwszą relację i więcej zdjęć z Nowej Dęby - czyli II rundy Yamaha Cup.
dzieki!
To dobra wiadomosc. Jak zwykle mam mala prosbe: Podzielcie plyte na rozdzialy. To kolosalnie ulatwia zabawe
Zamierzam kupic kamere Sony HDV HDR-HC1E, zeby tez zaczac troche dokumentowac jazdy quadowe.
Przy okazji mam pomysl. Moze by zrobic baze GPS fajnych miejsc quadowych? Shelton, z ktorym jezdze ostatnio, ma to mile urzadzenie i zawsze nam ratuje zycie. Pewnie tez moglby dorzucic kilka namiarow. Dzisiaj odkrylismy kilka fantastycznych miejsc (okolice Warszawy)
To dobra wiadomosc. Jak zwykle mam mala prosbe: Podzielcie plyte na rozdzialy. To kolosalnie ulatwia zabawe

Zamierzam kupic kamere Sony HDV HDR-HC1E, zeby tez zaczac troche dokumentowac jazdy quadowe.
Przy okazji mam pomysl. Moze by zrobic baze GPS fajnych miejsc quadowych? Shelton, z ktorym jezdze ostatnio, ma to mile urzadzenie i zawsze nam ratuje zycie. Pewnie tez moglby dorzucic kilka namiarow. Dzisiaj odkrylismy kilka fantastycznych miejsc (okolice Warszawy)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Prace nad filmem posuwają się do przodu - na dzień dzisiejszy jest już zmontowane około 20 minut filmu. Dziś wieczorkiem pierwsze oglądanie... Do końca tego tygodnia - czyli do 11 listopada powinien zostać zmontowany cały film. W kolejnym tygodniu dodamy trochę przejść i drobnych efektów, muzyczkę, trochę napisów, zrobimy krótką czołówkę. Jak wszystko dobrze pójdzie to około 23.11 pierwsi szczęśliwcy:) będą mogli obejrzeć film z II rundy Amatorskiego Pucharu Polski w przeprawowej jeździe quadami - Nowa Dęba...
Pozdrawiam Grzegorz
Pozdrawiam Grzegorz
-
Ech ja tam wolę popatrzeć na zmagania sportowe i bardzo mi się podobał filmik z ostatniego motocrossu w Strykowie - ale chłopaki latali na quadach...
Chociaż któż to wie, człowiek coraz bardziej starszy to i może kiedyś zmądrzeje i przerzuci się na 4x4
Filmik pewnie zamówię, ale najpierw pokażcie coś w internecie, żebym wiedział że kasy w błoto nie wyrzucę.
Czytam tak wasze forum i widzę, że już był kiedyś inny filmik z jakiejś przeprawówki - to super że coś robicie w tej sprawie, bo na ATV Polska to można tylko chyba film z Pont fe Vaux kupić, tak mi się coś przypomina...
Chociaż któż to wie, człowiek coraz bardziej starszy to i może kiedyś zmądrzeje i przerzuci się na 4x4

Filmik pewnie zamówię, ale najpierw pokażcie coś w internecie, żebym wiedział że kasy w błoto nie wyrzucę.
Czytam tak wasze forum i widzę, że już był kiedyś inny filmik z jakiejś przeprawówki - to super że coś robicie w tej sprawie, bo na ATV Polska to można tylko chyba film z Pont fe Vaux kupić, tak mi się coś przypomina...
23.11 - kurcze jeszcze prawie dwa tygodnie... Czekam z nieciepliwością, bo pierwszym filmem z Bartoszyc zrobiliście mi wielki smaczek. Mam tylko nadzieję że ten film będzie jeszcze lepszy
niż pierwszy z Bartoszyc...
Znane są już ceny i kidey będzie można zamawiać?

Znane są już ceny i kidey będzie można zamawiać?
Tak bardzo bym chciał mieć quada, ale niestety brak kasy :(
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Zamieszczamy krótką zajawkę filmu (13 MB) - wystarczy kliknąć na poniższym linku prawym klawiszem myszki i wybrać opcję Zapisz element docelowy jako... i wskazać miejsce na swoim dysku:
http://www.studiograficzne.com.pl/quadz ... wadeba.mpg
Do wyboru są trzy pakiety:
PAKIET1: - cena 50 zł
• FILM - 1 DVD (40 min.)
PAKIET2: - cena 65 zł
• FILM - 1 DVD (40 min.)
• ZDJĘCIA – 1 DVD (800 zdjęć w wysokiej rozdzielczości)
PAKIET3: - cena 75 zł
• FILM - 1 DVD (40 min.)
• MATERIAŁ ŹRÓDŁOWY – 1 DVD (2:45 godz. materiału filmowego źródłowego z imprezy)
FILM - II runda Amatorskiego Pucharu Polskie w przeprawowej jeździe quadami YAMAHA CUP 2005 – Nowa Dęba 2005
Dynamiczny filmik z muzyką SHIRE - łączna długość 40 min.
ZDJĘCIA - 206 zdjęć możesz zobaczyć w internecie – http://www.quadzik.pl/archiwum_quadzik/ ... 237&id=332
Pozostałe 600 zdjęć znajdziesz w wysokiej rozdzielczości na dodatkowej płycie DVD (łącznie 800 zdjęć).
MATERIAŁ ŹRÓDŁOWY - Dodatkowo przygotowaliśmy również prawie 3-godzinny materiał źródłowy (surowy bez montażu) na oddzielnej płycie DVD - jest na co popatrzeć. Na potrzeby głównego filmu dużo scen musiało zostać pominiętych.
Zamówienia proszę przesyłać na e-mail: info@quadzik.pl
(poniższy tekst zamówienia należy skopiować do programu pocztowego i wypełnić)
W zamówieniu proszę podać:
Imię i nazwisko: ...
Adres: ...
Telefon: ...
Wybrany pakiet: ...
Dodatkowo należy doliczyć 10 zł za przesyłkę pocztową.
http://www.studiograficzne.com.pl/quadz ... wadeba.mpg
Do wyboru są trzy pakiety:
PAKIET1: - cena 50 zł
• FILM - 1 DVD (40 min.)
PAKIET2: - cena 65 zł
• FILM - 1 DVD (40 min.)
PAKIET3: - cena 75 zł
• FILM - 1 DVD (40 min.)
• MATERIAŁ ŹRÓDŁOWY – 1 DVD (2:45 godz. materiału filmowego źródłowego z imprezy)
FILM - II runda Amatorskiego Pucharu Polskie w przeprawowej jeździe quadami YAMAHA CUP 2005 – Nowa Dęba 2005
Dynamiczny filmik z muzyką SHIRE - łączna długość 40 min.
ZDJĘCIA - 206 zdjęć możesz zobaczyć w internecie – http://www.quadzik.pl/archiwum_quadzik/ ... 237&id=332
Pozostałe 600 zdjęć znajdziesz w wysokiej rozdzielczości na dodatkowej płycie DVD (łącznie 800 zdjęć).
MATERIAŁ ŹRÓDŁOWY - Dodatkowo przygotowaliśmy również prawie 3-godzinny materiał źródłowy (surowy bez montażu) na oddzielnej płycie DVD - jest na co popatrzeć. Na potrzeby głównego filmu dużo scen musiało zostać pominiętych.
Zamówienia proszę przesyłać na e-mail: info@quadzik.pl
(poniższy tekst zamówienia należy skopiować do programu pocztowego i wypełnić)
W zamówieniu proszę podać:
Imię i nazwisko: ...
Adres: ...
Telefon: ...
Wybrany pakiet: ...
Dodatkowo należy doliczyć 10 zł za przesyłkę pocztową.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Maćku, muszę Cię trochę zmartwić, nie jesteś pierwszy. Niektórzy złożyli zamówinie tuż po imprezie, a jeden z nich nawet zapłacił już drugiego dnia imprezy
Maćku, dobrze się zastanów zanim gdzieś zabierzesz swoją kamerę. Nam na River Ride zaczęła trochę wariować kamerka od ciągłego ubijania się na quadach

Maćku, dobrze się zastanów zanim gdzieś zabierzesz swoją kamerę. Nam na River Ride zaczęła trochę wariować kamerka od ciągłego ubijania się na quadach