Przygody Pana Michała
Przygody Pana Michała
michał do twojego quada snorkle nie sa potrzebne 110cm sie zakopie zanim dojedzie do takiej wody
Ostatnio zmieniony pn 03 mar, 2008 przez Strugal, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
to nawet 200ccm co za róznica do 2x4 snorkli sie nie robi
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
napisałem ze nie dojedzie wczesniej
a ty kiedy snorkle robisz , po zatopieniu po Mc pewnie masz wode w dyfrach i eps
a ty kiedy snorkle robisz , po zatopieniu po Mc pewnie masz wode w dyfrach i eps
haha pokaż fotki to ci uwierze bo takie kity to mozesz sobie w przedszkolu opowiadac