Suzuki KQ ile jest KQ w Polsce
Suzuki KQ ile jest KQ w Polsce
Wpisze sie jesli jestes szczesliwym posiadaczem oraz napisz o wadach i zaletach.
Ile jest KingQuadów to nie wiem, ale rozmawiałem dziś z jednym z użytkowników KingQuada, który powiedział, że jest to naprawdę przyzwoity sprzęcik, ale jak każda nowa konstrukcja ma swoje bolączki wieku dziecięcego. Wspomniał mi coś o problemach z drążkami kierowniczymi, ale że to mu wymienili bezpłatnie na gwarancji.
Poza tym, przejechałem się tym quadem i to po prostu kawał wygodnej dużej maszyny, za stosunkowo nieduże pieniądze - on zapłacił 34 900 zł, za nowego z salonu.
Czy oprócz tych drążków KingQuad ma jeszcze jakieś wady?[/list]
Poza tym, przejechałem się tym quadem i to po prostu kawał wygodnej dużej maszyny, za stosunkowo nieduże pieniądze - on zapłacił 34 900 zł, za nowego z salonu.
Czy oprócz tych drążków KingQuad ma jeszcze jakieś wady?[/list]
Tak bardzo bym chciał mieć quada, ale niestety brak kasy :(
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Wczoraj dostałem informację od pewnego anonimowego Kinga o tych drążkach. Właśnie przed chwilką rozmawiałem z dystrybutorem Suzuki (Warszawa, ul. Jagiellońska), który potwierdził problem z drążkami kierowniczymi w pewnej partii KingQuadów. Poinformował mnie również, że wszystkie autoryzowane serisy Suzuki są o tym poinformowane oraz, że drążki są wymieniane bezpłatnie. Tak więc, jeżeli jesteś szczęśliwym posiadaczem KingQuada zakupionego w polskiej sieci dealerskiej, skontaktuj się z serwisem Suzuki i ustal czy Twój quad należy do tej partii pojzadów, w których trzeba wymienić drążki.
Witam jeste Edek pare razy jezdziłem z SSquadem I posiadam Kinga od 4 miesięcy
potwierdzam to bardzo fajmy quadzik przejechałem 1300 km i poza zwalonymi końcówkami wszystko jest ok. Chociaż kupułem go w kraju u dealera to końcówek nie chcą wymienić na gwarancji . Uznali to za za część ekspluatacyjną i chyba zrezygnuje a autoryzowanego serwisu .Jestwm bardzo zadowolony z tej maszynki która ze mną juz sporo przeszła i jest NIZATAPIALNA , moze powiedziałem zbyt hucznie łatwo sie reanimuje .
ps Dzięki sXat za ostatnie holowanie .pozdrawiam
potwierdzam to bardzo fajmy quadzik przejechałem 1300 km i poza zwalonymi końcówkami wszystko jest ok. Chociaż kupułem go w kraju u dealera to końcówek nie chcą wymienić na gwarancji . Uznali to za za część ekspluatacyjną i chyba zrezygnuje a autoryzowanego serwisu .Jestwm bardzo zadowolony z tej maszynki która ze mną juz sporo przeszła i jest NIZATAPIALNA , moze powiedziałem zbyt hucznie łatwo sie reanimuje .
ps Dzięki sXat za ostatnie holowanie .pozdrawiam
hehehe
holowanie 1 klasa nastepnym razem polecimy szybciej na sznurku
nie no ale nie powiem niezle KQ idzie w terenie, a to ze sie zalewa... taka natura sprzetu.
Wada natomiast jest komora filtru powietrza bez korka do spuszczania nalanej tam wody. trzeba caly sprzet przewracac na kierownice :/
holowanie 1 klasa nastepnym razem polecimy szybciej na sznurku
nie no ale nie powiem niezle KQ idzie w terenie, a to ze sie zalewa... taka natura sprzetu.
Wada natomiast jest komora filtru powietrza bez korka do spuszczania nalanej tam wody. trzeba caly sprzet przewracac na kierownice :/
Jezdze z ssquadem ;)
-