Potrzebuje dobrej rady w sprawie quada.
Potrzebuje dobrej rady w sprawie quada.
Witam,
mam pytanie dt. przeróbki quada. Jestem początkujący w sprawie quadów, mam mało pieniedzy i bedzie to troche banalny pomysl, ale od czegos trzeba zacząć. Mianowicie wpadłem na pomysł przerobienia wuada japończyka pod wzgledem silnika tzn. chcę kupić całe nadwozie od japończyka do 200 ccm i wstawić silnik od wsk'i 175. Co myslicie na ten temat? Może juz kiedyś miał cos takiego ? prosze o komentarze w tej sprawie.
Pozdrawiam.
mam pytanie dt. przeróbki quada. Jestem początkujący w sprawie quadów, mam mało pieniedzy i bedzie to troche banalny pomysl, ale od czegos trzeba zacząć. Mianowicie wpadłem na pomysł przerobienia wuada japończyka pod wzgledem silnika tzn. chcę kupić całe nadwozie od japończyka do 200 ccm i wstawić silnik od wsk'i 175. Co myslicie na ten temat? Może juz kiedyś miał cos takiego ? prosze o komentarze w tej sprawie.
Pozdrawiam.
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
problem bedzie z chłodzeniem... jakis łądny wentylator musiałbys zamontować.. wszystko jest do zrobienia. miałem kiedys silnik WSk 125 w gokarcie .. osiagi bardzo zadowalające.. tylko awaryjność zbyt duza . powodzenia
HONDA RINCON 650 2005 r
ITP T7 12' + ITP Mud Lite XTR 26'
HONDA RANCHER 400 4x4 2004 r
ITP T7 12' + ITP Mud Lite XTR 26'
HONDA RANCHER 400 4x4 2004 r