Nadarzyn
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
Nadarzyn
Witam wszystkich quadzikowców z Nadarzyna i okolic. Zapraszam do wspólnych wycieczek w okolicach Nadarzyna jak również w weekendy na dłuższe wyprawy z namiotami.
W ten weekend tj. 1,2,3. 08. zapraszam chętnych na wyjazd nad Wisłę. Startujemy z Nadarzyna i jedziemy (bez asfaltów) do Góra Kalwaria. Tam na prawy brzeg i jedziemy w górę wisły. Nocujemy w namiotach. Własna kuchnia i opierunek. Zadnych opłat organizacyjnych. Wyjazd w piątek lub w sobotę - zależy od czasu jakim będziecie dysponowac. dr.Max.
W ten weekend tj. 1,2,3. 08. zapraszam chętnych na wyjazd nad Wisłę. Startujemy z Nadarzyna i jedziemy (bez asfaltów) do Góra Kalwaria. Tam na prawy brzeg i jedziemy w górę wisły. Nocujemy w namiotach. Własna kuchnia i opierunek. Zadnych opłat organizacyjnych. Wyjazd w piątek lub w sobotę - zależy od czasu jakim będziecie dysponowac. dr.Max.
dr.Max
-
- Kontakt:
Fajny pomysl - chetnie wybrałbym się ale w ten weekend nie dam rady na taki wyjazd... jakby bylo cos krótszego jednodniowego to chetnie
Ostatnio zmieniony śr 30 lip, 2008 przez szwaqier, łącznie zmieniany 1 raz.
In Arsene we trust......
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
Żwirownia
Dziś chcesz pośmigać na żwirowni obok tarczyna???
Jestem za:)
Jestem za:)
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
W kuklówce jest cos ciekawego ?? duzy teren , ? woda błoto ?
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]