Subskrybuj RSS
Obecny czas: Pią 25 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 109 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: V Rydzewski Zlot Quadowy 20-22 Listopada
PostWysłany: Nie 27 Wrz, 2009 

Miejscowość: warszawa bardziej mazury
Witajcie na razie tylko termin wkrótce szczegóły

przypominam 20 -22 Listopada

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

Temat postu:
PostWysłany: Pon 28 Wrz, 2009 
Awatar użytkownika

Miejscowość: wawa i okolice
Zapisać mnie proszę natychmiast!! :D

Temat postu:

Tak Jest
Muszę cię jednak zmartwić jesteś czwarty
Robert oczywiście myśli że jak się zgłosi pierwszy to może i na koniec będzie pierwszy , zobaczymy , ponadto dzisiaj zgłosił się jeszcze Bartek i Cichy , pechowiec IV Rydzewskiego

Pozdrawiam
Marcin

Temat postu:

Zaczynamy jak zwykle w piątek 20 listopada
Wyciągając wnioski z IV Rydzewskiego zrobimy w piątek parę os ‘ów i trochę pieczątek , dla każdego coś miłego .Postaram się o pieczątkę która da temu co ją zaliczy jakiś dodatkowy bonus , jeszcze nie wiem gdzie ją zrobimy ale myślę że w sobotę tak żeby można było oglądać zmagania wariatów od kąpieli błotnych w akcji , pieczątka ta da np. 500 pkt. Czyli jedna za 5 zwykłych , tylko gdzie ją umieścić , chyba na środku jeziora , lub na dachu któregoś z domów w Osadzie . Zobaczymy zobaczymy mam już pewien plan .Wracając do tematu w Sobotę , os’y i znowu trochę pieczątek , oczywiście Catering jeszcze nie powiem gdzie ale to szczegół , pracujemy nad nowym terenem 200 Hektarów trochę dalej od poligonu , lecz nowe tereny .Na koniec oczywiście impreza integracyjna tu też chyba wprowadzimy zmiany ( nie będzie Grochówki ,bigosu ,prosiaka , będzie tylko integracja) wiecie kryzys mnie też dopadł trzeba oszczędzać , taki żarcik jak mówi Paula .

Pozdrawiam
Marcin

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mszczonów
No tak pieczątki i oesy a co tam na integracje trzeba siły zachować ..... a z tym ostatnim miejscem to jest pomysł ale poczekam z tym planem do przyszłego roku :bezradny:

Temat postu:
PostWysłany: Wto 29 Wrz, 2009 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Cytuj:
marcin rydzewo:
Tak Jest
Muszę cię jednak zmartwić jesteś czwarty
Robert oczywiście myśli że jak się zgłosi pierwszy to może i na koniec będzie pierwszy , zobaczymy , ponadto dzisiaj zgłosił się jeszcze Bartek i Cichy , pechowiec IV Rydzewskiego

Pozdrawiam
Marcin

Witam, witam na nowym "wątku"

Fajnie, że chociaż na liście uczestników będziemy z Cichym na 2 i 3 miejscu :D
Co do pieczątki za 50pkt. (chyba nie 500?pkt) to fajny pomysł - Cichy się już pewnie cieszy że może będzie na środku jeziora bo na "piątkę" zabiera na tylną pakę do quada ponton i piankę podgrzewaną! :ok:
A teraz trochę prywaty. Osobiście wolę (tak już się przyzwyczaiłem od ładnych paru lat w towarzystwie quadowym i motocyklowym) jak mówią do mnie Turrtless a nie tak oficjalnie po imieniu czyli Bartek 8) Ale jak się komuś podoba to słowianskie imie to proszę bardzo :nerwus:

pozdr

Turrtless :)

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: GDAŃSK
Marcin nas też proszę wpisać na listę. Przed sekundą podjęłam decyzje - jedziemy!!!!! Ja oczywiście, jako osoba towarzysząca i moje gwiazdy :Artur Raczkowski i Marcin Skrzydliński, którzy właśnie się o tym dowiadują czytając mój post:D. No to zaczynamy przygotowania chłopaki :czytaj: Buziaczki !

Temat postu:
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
Cytuj:
Żabka:
Marcin nas też proszę wpisać na listę. Przed sekundą podjęłam decyzje - jedziemy!!!!! Ja oczywiście, jako osoba towarzysząca i moje gwiazdy :Artur Raczkowski i Marcin Skrzydliński, którzy właśnie się o tym dowiadują czytając mój post:D. No to zaczynamy przygotowania chłopaki :czytaj: Buziaczki !

Nie ma to jak zdecydowana "BABA :figielek:" w domu... Pozdrowienia Aniu...

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
Awatar użytkownika

Cytuj:
Żabka:

Brawo Ania!!!

Jeszcze wczoraj rozmawiałem z Marcinem to się chłopak łamał, a tu patrz jedna decyzja żony kolegi i już oba chłpaki w gotowości :-) Rozumiem, że i tym razem będziemy wspólnie "dzielić" jeden domek? :) Jak już pewnie zauważyłaś to nasz team domkowy prawie w całości kompletny, co prawda chłopaki z Warki jeszcze się nie zapisały ale z tego co wiem to zamierzają to zrobić niedługo :wink:

pozdrawiam
Turrtless

P.S. Po płytkę podjadę jakoś w tym tygodniu

Temat postu:

Właśnie przyjełem zgłoszenie z Warki tym razem bedzie ich trzech

pozdrawiam
Marcin
Ps Macie wszyscy jeden dom

Temat postu:
Awatar użytkownika

Cytuj:
marcin rydzewo:
Właśnie przyjełem zgłoszenie z Warki tym razem bedzie ich trzech

pozdrawiam
Marcin
Ps Macie wszyscy jeden dom

No to fajnie!

Rozumiem, że tym razem dla nas jeszcze większy domek :? bo będzie nas aż 10 sztuk :lol: to jest
Artur plus Ania
Marcin
Józef
Daniel "duży"
Dabiel "mały"
Tomek plus Agata
Cichy
Turrtless

i oczywiście dodatkowe punkty na kartach przed startem za to, że się tak "rozmnażamy" ze zlotu na zlot :!:

pozdr
Turrtless

Temat postu:
PostWysłany: Śro 30 Wrz, 2009 
Awatar użytkownika

Miejscowość: wawa i okolice
Słuszna koncepcja-trzeba nazwę domkowego teamu znaleźć i jedziemy. tym razem bez zalewania (quadów), skręconych nóg no i koniecznie z miejscem na pudle.

Temat postu:
Awatar użytkownika

No właśnie :wink:

Porobimy jakieś roszady w teamach, pokombinujemy coś z Marcinem, dodamy jakieś swoje zasady do regulaminu i napewno na pudle wtedy się znajdziemy :wink:
A tak z ciekawości nie wiesz co się dzieje jak w teamie tylko jeden quad podbije pieczątkę?

Cytuj:
TomekD napisał...
Słuszna koncepcja-trzeba nazwę domkowego teamu znaleźć i jedziemy. tym razem bez zalewania (quadów), skręconych nóg no i koniecznie z miejscem na pudle.
[fade][/fade]

Temat postu:

TURRTLESS a ty dalej chciał byś mistrzostw Świata nie zdarzyło się żeby jakiś team zaliczył pieczątkę pojedynczo no oczywiście poza tobą i Arturem , ale spieszę wytłumaczyć jak będzie taka sytuacja to pieczątka jest nie zaliczona

Pozdrawiam
Marcin

Temat postu:
Awatar użytkownika

Cytuj:
marcin rydzewo:
TURRTLESS a ty dalej chciał byś mistrzostw Świata nie zdarzyło się żeby jakiś team zaliczył pieczątkę pojedynczo no oczywiście poza tobą i Arturem , ale spieszę wytłumaczyć jak będzie taka sytuacja to pieczątka jest nie zaliczona

Pozdrawiam
Marcin

Witam Marcinie,

ogólnie to Mistrzostw Świata to nie. Po prostu siedzę wieczorkiem przed kompem, żonka już śpi i z nudy zagajam różne tematy bo tu cisza w eterze ;-) A z Arturem to w teame akurat nie byłem. Wiesz tylko taki "luźny" związek dwoch facetów ;-) w sobotę bo nasi "stali partnerzy" się pozatapiali w piątek i tak jakoś wyszło :?
A ogólnie to po prostu jestem dość dociekliwy i to nie tylko w kwestii punktacji. Przed wyjazdem na moje pierwsze Rydzewo też dużo pytałem Artura i Marcina jak tam u Ciebie jest. I jak widzisz warto się było dużo pytać bo się spodobały opowiadania, przyjechalem, zobaczylem i też mi się spodobało. Więc "V" oczywiście jak wiesz też a nasza grupa stale się rozrasta. Na "nastej" edycji zajmiemy razem z "Warką" i Tomkiem w końcu cała listę startową bo w samym Trójmieście tylko jeździmy w różnych grupach do 10 sprzętów ale takich dobrych znajomych na przeprawówkach to jest u nas około 40 sprzętów :!: oczywiście nie licząc chłopaków na szosówkach co się jeżdżą tylko lansować na bulwarek :D
A dużo się jeszcze ludzi oprócz nas już zdeklarowało na "V"

pozdr
Turrtless

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 109 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość