Subskrybuj RSS
Obecny czas: Pią 25 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Śro 05 Gru, 2007 

Miejscowość: stargard szcz.
oj za podanie adresu quadzika na atv byłby okrutny dym :lol: ale co tam taka konkurencja tu jest przyjemniej :lol: i życzę konkurencji takiej tolerancji :lol:

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jabłonna
Quad: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
Imię: Roman
Nazwisko: Piotrowski
Cytuj:
iras61:
oj za podanie adresu quadzika na atv byłby okrutny dym
właśnie przez takie uwagi swego czasu był dym, teraz to przeszłość w każdym razie mam taką nadzieję.

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
Pracujemy nad tym, żeby dymu nie było, więc możecie się już powstrzymywać od tego typu komentarzy :)

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:

nie było w tym nic złego,poza stwierdzeniem faktów któych doświadczyłem,dlatego życzyłem ogólnej tolerancji bez uszczypliwości :lol:

Temat postu:
PostWysłany: Czw 06 Gru, 2007 

Krótko, zeby nie robić igrzysk, których Irasowi najwyraźniej brakuje 8)
Cytuj:
Romulus:
właśnie przez takie uwagi swego czasu był dym, teraz to przeszłość w każdym razie mam taką nadzieję.

Dokładnie Romulus masz rację, przez takie uwagi ludzi, którzy uwielbiają wywoływać konflikty pisząc półprawdy i nieprawdy.
Sorry, ale jeżeli ktoś nie chce lub nie potrafi zrozumieć, że w życiu istnieje coś takiego jak "zasady" to świadczy tylko o nim samym.
A ta nietolerancja której to dośwadczył Iras mniej ma wspólnego z "quadzikiem" ( co najwyżej pośrednio) a więcej z promowaniem kumpli handlujących quadami kosztem nowych użytkowników forum nie mających o quadach zielonego pojęcia, i Iras doskonale o tym wie.
Szkoda, że przedstawia to zupełnie inaczej, moze dlatego, że pisanie tutaj o "złym forum" było tu kiedyś niestety baaardzo modne.
Napisałem "było" w czasie przeszłym, ale widzę, że Iras zadba żeby o tym nikt nie zapomniał.
Mimo wszystko szacunek dla studzących Irasowe zapędy.

P.S. Nie jest chyba tak źle z tą tolerancją, skoro totalnie zmarnowałem dwa wieczory próbując Ci wytłumaczyć, że interes Twoich kumpli nie idzie w parze z interesem naszych użytkowników, zamiast cię wywalić, i zdaje się, że nawet ostrzeżenia nie masz ?

admin: poprawiłem cytowanie, bo na quadzikowym forum nie działa poprawnie

Temat postu:
Awatar użytkownika

czesc Krz :wink:

Temat postu:

Cześć Marcinie ;)

Jeszcze słówko. Chyba naprawdę czas darować sobie przytyki, wytykanie błędów, tych prawdziwych i tych nie do końca.
Każdy może mieć swoje zdanie o tolerancji i nietolerancji, z takich czy innych powodow lubić forum A albo forum B, ale chyba debatowanie nad tym nie przynosi nic dobrego. Nie tylko da się współistnieć, ale nawet współpracować, takie teksty napewno w tym nie pomagają i naprawdę nie są potrzebne.
Oczekując tolerancji warto też być samemu tolerancyjnym wobec innych, czy wobec zasad panujących u innych, nawet jeśli się nie podobają.
Ostatnie długie miesiące były takie przyjemne i spokojne, bez debat o ciśnieniu, czy braku zasad i chyba wszyscy woleliby aby tak już zostało. Z korzyścią dla wszystkich.
pozdrawiam Quadzikowe forum.

Temat postu:
PostWysłany: Pią 07 Gru, 2007 

chyba chcesz być bielszy od kredy,ale tak nie jest nie chce mi się z tobą dyskutować bo nie warto i udowodniłem to na atv, nie promuje nikogo,ale to do ciebie nie dociera a tak ogólnie to się odemnie od........... i czs zamknąć ten temat.

Temat postu:
PostWysłany: Pią 07 Gru, 2007 
Administrator
Awatar użytkownika

Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
Panowie, następnym razem tego typu dysuksje prowadźcie na PW. Temat zamykam, bo dalsze pisanie nie jest tu potrzebne i chyba to już kiedyś zostało ustalone.
Jak ktoś ma ciśnienie to pojeździć oczywiście tylko na terenach, na których można -> to pomaga :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości