Subskrybuj RSS
Obecny czas: Pią 25 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Reklama na forum Quadzik.pl...
PostWysłany: Pon 27 Lis, 2006 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
W jednym z tematów MERIT napisał:
Cytuj:
MERIT:
Poczytaj posty na tym forum (i na pewnym innym też, nazwy nie podam bo mnie moderator wywali... :wink: )

MERIT, spokojnie :)... Na naszym forum nie musisz się obawiać, że wylecisz za napisanie "forum ATV Polska" czy "ATV Polska" czy za jakąkolwiek inną reklamę.
Forum Quadzik.pl wychodzi z założenia, że forum wymiany doświadczeń jest dla użytkowników a nie dla moderatorów...
Więc pisz co chcesz i co myślisz otwarcie, jak chcesz wskazać innym quadowcom coś na forum ATV Polska, to po prostu to wskaż. A jeżeli przy tej okazji któryś z użytkowników na tym skorzysta i dowie się czegoś ciekawego, to tylko będziemy się cieszyć.

Gdybyśmy chcieli wycinać reklamy, jak ma to miejsce na forum ATV Polska, to trzebaby praktycznie zamknąć forum, bo posty pisane przez użytkowników wyglądałyby dla przykładu następująco:

"Pytanie: Jakiego quada wybrać?
Odpowiedź 1: Ja bym ci polecił quada firmy S.... (niestety nie mogę podać nazwy) dodatkowo kup sobie wyciągarkę W.... (tu znowu nie mogę podać nazwy) no i przede wszystkim zainwestuj w osłony (nazwa firmy usunięta przez moderatora). Ja kupiłem w Szczecinie (tylko nie wiem czy to nie będzie kryptoreklama dla salonów ze Szczecina). Podsumowując to jest naprawdę fajny quad, ma napęd na 4 koła (tylko czy używając słowa napęd na 4 koła przez przypadek nie napędziłem kilku klientów dla mojego znajomego co ma salon z quadami z napędem na 4 koła), jest żółty (ale nie wiem czy mogę to podać, bo chyba tylko ta firma ma żółte quady). Czyli tak naprawdę to chyba ci nic nie mogę doradzić :)"

Widzę że strasznie jesteście zestresowani zasadami panującymi na pewnym innym forum (nazwy nie podam, bo mnie moderatorzy innego forum wywalą ;) ).
Nie dajmy się zwariować...
Pozdrawiam Grzegorz

Temat postu: Re: Reklama na forum Quadzik.pl...
Awatar użytkownika

Miejscowość: Free & Fun
Cytuj:
Grzegorz Głowienka:
Nie dajmy się zwariować...

I niech to motto szczęśliwie nam przyświeca we wspólnym tworzeniu solidnego i czytelnego forum.
HOWG :)

Temat postu:
Administrator
Awatar użytkownika

Przeniosłem dwa posty dotyczące reklam na Forum Quadzik.pl z innego tematu:

Cytuj:
MERIT napisał:
Wielkie dzięki za to co napisałeś. Zgadzam się w 100% Dopiero teraz zastanowiłem się nad przykrym faktem, że na Atvpolska panuje straszny terror. Ktoś tam coś napisze nie tak, o raz za dużo wymieni nazwę firmy i zaraz zlatują się moderatorzy i paru uczestników i flekują gościa przez kilka dni . Od razu mnóstwo podejrzeń i wzajemnych pretensji. No cóż takie zasady sobie wymyślili ich prawo. Bedę się starał częściej bywać na Quadziku i pomóc w rozruszaniu forum. Może jak Atvpolska dorobi sie konkurencji to złagodnieją.

Cytuj:
Krzysztof Wronowski napisał:
bardzo dobrze się dzieje że jest alternatywa i konkurencja , można świadomie dokonywać wyboru co jest zdrowsze dla wszystkich

Temat postu:
PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 
Awatar użytkownika

dobre, bardzo dobre... :lol:

Temat postu:
PostWysłany: Czw 15 Lut, 2007 

Miejscowość: 3miasto / Kolbudy
to co się zaczyna dziać z reklamą na tym forum pomału staje się żałosne...
Przepychanki etc...
To moje osobiste odczucie...

Temat postu:

Cytuj:
StapleS:
to co się zaczyna dziać z reklamą na tym forum pomału staje się żałosne...
Przepychanki etc...
To moje osobiste odczucie...

Ale o co chodzi? Przepychanki? Chyba coś przeoczyłem :wink:

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Józefów koło Otwocka
:lol: przepychanki :? chyba tylko na giełdzie a to w pewnym sensie normalne.....
.....a wszystko tak na prawdę w interesie quadowców........ dealerzy to tez ludzie (każdy może się przekonać o tym w terenie) i pomóc mogą bo nad swoją wiedzą pracują codziennie :wink:

proponuje wprowadzić rabaty dla forumowiczów Quadzika :!: :mrgreen:

Temat postu: reklama
PostWysłany: Pią 02 Mar, 2007 
Awatar użytkownika

witam
mam pytanie co do rteklamy na quadzik.pl
na stronie głównej są z prawej strony reklamy czy jest możliwość zamieszczenia tam reklamy i ile to kosztuje ?

z góry dziękuje za odpowiedz
pozdrawiam

Temat postu:
PostWysłany: Sob 31 Mar, 2007 
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
prezziguzzi, :) sam mówiłeś, żebym nie chwalił się za ile sprzedałeś mi quada... tylko nie wiem czy tak mało, czy tak dużo ze mnie zdarłeś :) hehehe

Temat postu:
PostWysłany: Pon 02 Kwi, 2007 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Józefów koło Otwocka
spox :D mysle ze dobrze kupiłes :lol:

Temat postu: Reklama w podpisach i avatarach...
PostWysłany: Pon 10 Mar, 2008 
Administrator
Awatar użytkownika

Informuję, że reklama w podpisach i avatarach na Forum Quadzik.pl jest od dziś dostępna tylko i wyłącznie dla osób lub firm, który wykupiły reklamę bannerową na Quadzik.pl.

Wszystkie osoby lub firmy, które są zainteresowane zamieszczeniem swojej reklamy na Quadzik.pl lub na Forum Quadzik.pl proszone są o kontakt: marketing@quadzik.pl lub tel.kom. 0-501 78 21 76.

W podpisach można zamieszczać jedynie informacje pozbawione reklam...

Proszę wszystkich użytkowników o dostosowanie się do tego wymogu...

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Goleniów
Quad: Czarny polar :)
Imię: Adrian
hmm dobrze rozumiem ? Nie mogę w podpisie mieć linku do swojego sklepu ? O.o Moim zdaniem kłóci się to trochę z ideą forum o wolności słowa itp. itd. Rozumiem sprzedaż bezpośrednia z forum i bannery ale podpis lub avatar ? To już troche takie nie ten tego... A co jak ktoś ma jakiś cytat z książki ? To już jest reklama w pewnym sensie tejże książki :P

Temat postu:
Administrator
Awatar użytkownika

mol19, wolność słowa na Forum (czyli w postach) jest i to się nie zmienia...

Natomiast jeżeli chodzi o podpisy i avatary to taka zapadła decyzja i proszę dostosuj się do niej... Oczywiście możesz wykupić reklamę na Quadzik.pl i wtedy w podpisie będziesz mógł sobie zamieścić dodatkowo bannerek reklamowy...

Zapewne zauważyłeś, że na stronie i forum obecna jest reklama 5 firm, które wykupiły bannery. I użytkownicy z tych firm mają możliwość dodatkowego umieszczenia bannerów lub informacji promocyjnych w swoich podpisach.

I to chyba tyle...

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Goleniów
Quad: Czarny polar :)
Imię: Adrian
OK dostosowuję się :P (chociaż uważam, że profil to osobista sprawa i to co się tam ma nie powinno nikogo...) Swoją drogą proszę o pw z cennikiem za podpis :D i jakie tam jeszcze można wykupić na quadzik.pl

Temat postu:

Miejscowość: Warszawa
Poraża pewna niekonsekwencja. Przegapiony interes - gonić pieniądze trzeba za wszelką cenę. W pewnym następuje przesada i tak jest w tym miejscu. Miało być innaczej - jeśli są pieniądze trzeba brać... hymm może. Ciekawe ile mój avatar miał z tym wspólnego?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości