Subskrybuj RSS
Obecny czas: Pią 25 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 11 Mar, 2008 

Miejscowość: Warszawa
Gorzej jak z kuponami odcina się głowy. Prędzej czy później odetnie się swoją.

Więcej pokory. Moje avatary były swoistą prowokacją - która potwierdziła moje obawy w 100%.

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Free & Fun
Pokora - szalenie modne ostatnio słowo , które jest zbyt pochopnie wykozystywane...

Temat postu:

Lepiej mieć jakieś zasady niż nie mieć wcale. Lepsze jakiekolwiek oznaki człowieczeństwa niż parcie na mamonę ;)

Temat postu:
V-ce Admin
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zielona Góra
Quad: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Nazwisko: Nowicki
Shelton z Twoich wypowiedzi wynika że byłeś na tym forum tylko dla reklamy?

Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:

Nie. Jeśli byłem tylko dla reklamy poczytaj moje posty. Jeśli chodzi o agresję reklamową nie jestem w czołówce.

Cytuj:
Etyka (z gr. ἦθος ethos - "zwyczaj") – dział filozofii zajmujący się badaniem moralności i tworzeniem systemów myślowych, z których można wyprowadzać zasady moralne.
Etyki nie należy mylić z moralnością. Moralność, to z formalnego punktu widzenia zbiór dyrektyw w formie zdań rozkazujących w rodzaju: "Nie zabijaj", których słuszności nie da się dowieść ani zaprzeczyć, gdyż zdania rozkazujące niczego nie oznajmiają. Etyka natomiast to nauka, której celem jest dochodzić źródeł powstawania moralności, badać efekty jakie moralność lub jej brak wywiera na ludzi oraz szukać podstawowych przesłanek filozoficznych, na podstawie których dałoby się w racjonalny sposób tworzyć zbiory nakazów moralnych. Poglądy etyczne przybierają zwykle formę teorii, na którą składa się zespół pojęć i wynikających z nich twierdzeń, na podstawie których można formułować zbiory nakazów moralnych. Teorie etyczne mogą być zarówno próbą udowadniania słuszności funkcjonujących powszechnie nakazów moralnych, jak i mogą stać w ostrej opozycji do powszechnej moralności, kwestionując zasadność części bądź nawet wszystkich aktualnie obowiązujących w danym społeczeństwie nakazów.

Temat postu:
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
Moja odpowiedź w kwesti reklamy jest tu -> Czy avatary i bannery powinny być płatne na forum Quadzik.pl

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości