Subskrybuj RSS
Obecny czas: Pią 25 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 311 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Quadzik - polski magazyn o quadach
PostWysłany: Pią 08 Kwi, 2011 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
Od kiedy będzie można kupić magazyn QUADZIK?
Numer kwietniowo-majowy (15) 2/2011 QUADZIK – polski magazyn o quadach wszedł do sprzedaży od 8 kwietnia 2011 roku i będzie w dystrybucji do początku czerwca 2011 roku.

Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?
- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu, teraz możesz ją zamówić w Sklepie Quadzik.pl
- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów
- Inmedio, Relay i EMPiK – cała sieć salonów w Polsce
- Sieć sprzedaży GARMOND PRESSu, KOLPORTERa i RUCHu
- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…
Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.

Przekartkuj Quadzika w internecie
Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego Quadzika. Miłej lektury.

Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (15) 2/2011?
Tym razem na okładce najnowszego Quadzika znalazł się temat – powracający co roku jak bumerang – Quad na Komunię. Dlatego razem z 9-letnim Dorianem Starownikiem przetestowaliśmy dwa „maluchy” ze stajni Kymco – Maxxera 50 i Maxxera 90.
Przeprowadziliśmy testy quada TGB Target 550 IRS – czyli tajwańskiego czterokołowca sportowo-przeprawowego nawiązującego swoim wyglądem do kanadyjskiej „Reni”. Sprawdziliśmy czy z Accessa SP-450S Sport będzie sportowiec, choć na to pytanie będzie można odpowiedzieć dopiero pod koniec sezonu, kiedy Access przejedzie wszystkie zawody Cross Country. Okiem użytkownika przedstawiliśmy Ostatniego Mohikanina czyli Suzuki Vinsona 500 4x4.
Piotr „aXcid” Winiarski opisał budowę, zasadę działania oraz oznaczenie Świec zapłonowych. Krzysztof Ryżewski zapoznał nas z tematem Tarcz hamulcowych w świecie ATV. Przetestowaliśmy nową torbę Kolpina: Evolution Trail Bag.
W dziale poświęcony kobietom na quadach poruszyliśmy bardzo ważny temat: Nie mam się w co ubrać czyli szafa ATV Ladies.
Z „Mr Quadem”, czyli Jackiem Bujańskim pokazaliśmy jak wykonać i do czego służy Przedłużacz do wyciągarki.
Razem ze Stowarzyszeniem Czterokołowców ATV Polska przygotowaliśmy praktyczny poradnik o rozpoczęciu przygody z Cross Country, Quadcross i Enduro, czyli Jak wystartować w zawodach sportowych.
Wraz z kilkoma quadowcami odwiedziliśmy Sardynię, czyli quadową odskocznię w środku zimy.
To jak zwykle nie wszystkie atrakcje tego numeru.

Już dziś zamów w Sklepie Quadzik.pl PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach

Image

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

PostWysłany: Pią 08 Kwi, 2011 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zadupie małe zapomniane przez PL
Quad: 4 koła ma
bestyjka_atv napisał(a):
kucyk

Wydaje mi się jednak, że kobiety - quadowiczki to zupełnie inny gatunek kobiet. :) Jak widać nasza malutka społeczność się powiększa i dalej będę do tego dążyła :) :I love QUADZIK:

Tego nie wiem :( Sorry ale spotkałem raz kobietę na gadzie i to przelotem. Tak więc zdania na temat płci pięknej na gadach nie zdążyłem sobie wyrobić :)

Czytać dzieciaki Quadzika bo matołami będziecie :)

PostWysłany: Pon 11 Kwi, 2011 

Miejscowość: Warszawa
Quad: Suzuki KingQuad 750 AXI
Imię: RADEK.
W końcu poczta Polska zdała egzamin i własnie wertuje Quadzika.
Bardzo mi się podoba test kasku FLY bo właśnie jestem na etapie zmiany okrycia głowy i po przeczytaniu artykułu już go nie kupię.

Fajny test Tgb w końcu wiadono co to jest bo nikt wczesniej specjalnie się nie wysilał na temat tej marki.

Suzuki Vinson-bardzo miło,że Quadzik nie zapomina o wspaniałych quadach których nie ma już w salonach od paru lat.
Czekam na test Eigera bo jeszcze nikt go w prasie fachowej nie opisał!

I na koniec w teście Lsa bardzo mi się podobały znajome tereny-miło popatrzeć na faje fotki.
Pozdrowionka Rdzik.

Temat postu: kymco mxu 300
PostWysłany: Czw 05 Maj, 2011 
Awatar użytkownika

Quad: KYMCO MXU 300
Imię: Piotrek
nie dawno w lecie kupiłem kymco mxu 300 jakaś kobieta wmówiła że on ma na 4 koła koła a jak kupiłem to się przejechałem i było na dwa koła
więc w porównaniu do 400 to to jest 50% :x a więc jeśli kupujecie 300 to tylko taką z napędem na cztery koła :D

PostWysłany: Czw 05 Maj, 2011 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zadupie małe zapomniane przez PL
Quad: 4 koła ma
nie czytasz i nie pytasz to kupujesz na "pałę" ;) Pytaj następnym razem na Quadzików kolegów :)

Czytać dzieciaki Quadzika bo matołami będziecie :)

PostWysłany: Pią 06 Maj, 2011 
Awatar użytkownika

Quad: Renata
Imię: Ola/Sandra
Nawet kobiety czytają Quadzika :) A to prawda...zanim się kupi to trzeba z tydzień siedzieć i się wszystkiego dokładnie o maszynie dowiadywać i pytać tych, którzy mają z upodobaną maszyną do czynienia :)

Administrator
Awatar użytkownika

Ruszko napisał(a):
Quadzika się czyta... pierwsza zasada quadowania! :))

Podoba mi się to hasło :oklaski: :I love QUADZIK:

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Awatar użytkownika

Quad: KYMCO MXU 300
Imię: Piotrek
Siema!2 tygodnie temu obczajiłem superrrrrrowe bagienko więc pojechałem...3 hours later... wyjechałem o 18:00 a wruciłem o 21:37 w domku była lekka kicha bo w połowie drogi jak wracałem to paliwo poszło.A i jeszcze jedno kto sprzeda jakieś hand bary za 300 lub 200 zł bo ja mam problem i nigdzie niema

Administrator
Awatar użytkownika

Piter3 napisał(a):
Siema!2 tygodnie temu obczajiłem superrrrrrowe bagienko więc pojechałem...3 hours later... wyjechałem o 18:00 a wruciłem o 21:37 w domku była lekka kicha bo w połowie drogi jak wracałem to paliwo poszło.A i jeszcze jedno kto sprzeda jakieś hand bary za 300 lub 200 zł bo ja mam problem i nigdzie niema

:idea: Przypominam, że to temat o dwumiesięczniku Quadzik...

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2011 
Administrator
Awatar użytkownika

Na moim biurku jest już nowy numer Quadzika, tylko co to za dziwny quad na okładce, taki zielony niespotykany :wyśmiewacz: być może jedyny w Polsce :myśli ...

Quadzik dziś wysłany będzie do prenumeratorów a w czwartek trafi do sprzedaży...

PostWysłany: Pią 17 Cze, 2011 
Administrator
Awatar użytkownika

Od kiedy będzie można kupić magazyn QUADZIK?
Numer czerwcowo-lipcowy (16) 3/2011 QUADZIK – polski magazyn o quadach wszedł do sprzedaży od 16 czerwca 2011 roku i będzie w dystrybucji do połowy sierpnia 2011 roku.

Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?
- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu, teraz możesz ją zamówić w Sklepie Quadzik.pl
- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów
- Inmedio, Relay i EMPiK – cała sieć salonów w Polsce
- Sieć sprzedaży GARMOND PRESSu, KOLPORTERa i RUCHu
- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…
Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.

Przekartkuj Quadzika w internecie
Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego Quadzika. Miłej lektury.

Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (16) 2/2011?
Tym razem na okładce najnowszego Quadzika znalazł się mało spotykany w Polsce, ale ciekawy quad – Arctic Cat Mud Pro 700.
Sprawdziliśmy nową odsłonę Kymco MXU 300 R – czyli dobrego quada do rozpoczęcia przygody.
Piotr „aXcid” Winiarski zagłębił się w świat techniki, czyli opisał diagnostykę procesu spalania przy pomocy świecy zapłonowej. Wraz z Damianem Rajczykiem chwyciliśmy Nowego oddechu – czyli opisaliśmy sportowy filtr powietrza K&N.
Razem z naszą redakcyjną koleżanką Olą Bielecką poruszyliśmy temat ważny nie tylko dla kobiet: W co ja się spakuję, czyli sprawdziliśmy torbę na quada – MOOSE BIG HORN.
Razem z zaQUADnikami odkryliśmy magię Stunt’u quadowego. Jacek Bujański „Mr Quad” opisał jeden z ważniejszych tematów dla osób, które dopiero rozpoczynają przygodę – Od czego by tu zacząć...
Jak zwykle odwiedziliśmy kilka imprez, między innymi przeprawową Poland Trophy Dragon Winch, dwa maratony MT Rally oraz GER, byliśmy na imprezach Cross Country, ale i na żużlu quadów.
To jak zwykle nie wszystkie atrakcje tego numeru.

Już dziś zamów w Sklepie Quadzik.pl PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach

Image

PostWysłany: Nie 19 Cze, 2011 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Drezdenko
Quad: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Nazwisko: Ruszkowski
U mnie nie ma jeszcze:(

PostWysłany: Czw 11 Sie, 2011 

Magazyn naprawdę super, na poziomie!!

PostWysłany: Pon 29 Sie, 2011 
Administrator
Awatar użytkownika

Ach te wakacje. Chciałoby się rzec: – Oby trwały cały rok! Tylko, kto by wtedy Quadzika przygotowywał do druku.
Z jednej strony, pogoda nas w tym roku nie rozpieszczała. Zapewne miłośnicy słonecznych kąpieli wieszali na niej psy, za to off-roaderzy nie powinni być rozczarowani. Z drugiej strony, rozleniwienie wakacyjne jakie zapanowało w redakcji oraz wśród współpracowników okazało się tym razem tak wielkie, że znowu o kilka dni przesunęła się data ukazania najnowszego Quadzika – za co bardzo PRZEPRASZAMY!
Wierzę jednak, że artykuły, które przygotowaliśmy wynagrodzą Wam ten poślizg. Dziś prezentujemy okładkę a numer do sprzedaży trafi 31 sierpnia 2011. Więcej informacji wkrótce na http://www.quadzik.pl

Image

PostWysłany: Pią 02 Wrz, 2011 

Miejscowość: Warszawa
Quad: Suzuki KingQuad 750 AXI
Imię: RADEK.
Generalnie przewertowałem nowy numer Quadzika i każdy coś dla siebie znajdzie.
Okładka w porównaniu do poprzednich mizerna ale rozumiem wakacje i każdy chce odpocząć.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 311 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości