Subskrybuj RSS
Obecny czas: Pią 25 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1122 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 75  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: No to zaczynamy...
PostWysłany: Pią 23 Lip, 2010 

Quad: Szukam quada
Ja mam na imię Mikołaj mam 15 lat, mieszkam w okolicy Mińska Mazowieckiego(woj. Mazowieckie). Za rok planuję kupić quada LS sp 250 :))

Temat postu: Witam
PostWysłany: Pon 26 Lip, 2010 

Quad: Yamaha Raptor 660
Imię: Łukasz
Witam wszystkich raptorowiczów :P ...Licze na waszą pomoc, i chętnie sam pomogę, aktualnie zmieniłem motor Honde VFR 750f na Rapiego, i jeszcze dokłanie nie wiem gdzie co i jak tak że z góry dziękuje za jakiekolwiek info od was . POZDRAWIAM

PostWysłany: Wto 27 Lip, 2010 

Quad: brak
Witam Wszystkich
Mam 21 lat pochodzę z MAŁOPOLSKI a konkretnie z Jasienia nie mam jeszcze swojego Quada ale mam nadzieje że sie to szybko zmieni z pomocą waszego forum
pozdrawiam maska007

Temat postu: Powitać
PostWysłany: Śro 28 Lip, 2010 

Quad: suzuki LTZ 400
Imię: adam
Nazwisko: sobczak
Cześć wszystkim quadomaniakom, mam na imię Adam i moja przygoda z quadami trwa ponad 6 lat. Przez ten czas zmieniałem już kilka maszyn, obecnie ujeżdżam ltz-ę 400. Pozdrawiam...

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2010 

Imię: Piotr
Witam wszystkich,

Mam na imię Piotr. Póki co nie posiadam quada ale jestem tutaj zalogowany bo zamierzam go kupić. Mam 25 lat i pomysł posiadania quada wpadł mi do głowy jakieś 3 miesiące temu i myślę, że do końca wakacji zrealizuje swój plan :)

pozdrawiam wszystkich!

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2010 

Witam!

Czytając posta powyżej mogę mógłbym zrobić clrl+c i ctrl+v i zmienić imię na Szymon, a wiek na 30 (:

Więc mam na imię Szymon i 30 na karku. Dokładnie jak "przedmówca" pomysł na quada wpadł mi kilka miesięcy temu.
Q wciąż nie mam ale szukam. Na początku myślałem o tanim, co skłaniało do chińczyka. Ale po poczytaniu opinii stwierdziłem że lepiej poszukać i się nie napalać. Na razie przegrzebuję forum i...szukam Q.

Mam nadzieję, że w przeciągu kilku m-cy będę mógł wkroczyć w Wasze grono już z jakąś maszynką. Tymczasem.. (:

PostWysłany: Wto 03 Sie, 2010 

Quad: Bashan 250
Imię: Sławek
Witam !
Mam na imię Sławek mam 17 lat.
Moja przygoda z quadem trwa od ponad 2 lat.
Od samego początku ujeżdżam Bashana 250 którego wkrótce mam zamiar zamienić na Suzuki kingquada lub inną przeprawówe.
Robię to co lubię i lubię to co robię

Pozdrawiam wszystkich!

PostWysłany: Śro 04 Sie, 2010 

Miejscowość: Zamość
Quad: Brute Force 750 Limited Edyszyn 2010 :)
Imię: Kamil
Witam wszystkich :) Nazywam się Kamil i mam 14 lat
Jeżdżę kymco mxu 250 po małym tuningu i właśnie zamierzam kupić nowego quada :)

Witam,
Jestem Dawid i stuknęło mi 29 wiosen.
Ostatnimi czasy zaraziłem się Quadami i jestem na etapie poszukiwania nowej zabawki :)
Mam nadzieje że mi pomożecie a ja będę mógł się bardziej rozpisać o swoich doświadczeniach.
Pozdrawiam

Witam nazywam sie Adrian przygode z Quadami zaczalem heh (Dzisiaj) do tej pory jezdzilem motorami...klub DOPALACZE LEGNICA..

Witam !!!
mam na imię Kamil mam 22 lata, jestem z Ropczyc . Jeżdzę Yamahą Grizzly 700 którą posiadam od pół roku.
Hmm... no co tu dużo pisać poprostu kocham jazdę w terenie nieważne czy quad czy samochód terenowy ważne żeby było błoto i górki :mrgreen:

PostWysłany: Pią 06 Sie, 2010 

Quad: Honda Rancher 420 FE ES
Imię: Mariusz
Witam wszystkich serdecznie !
Na imię mam Mariusz, mieszkam w okolicach Tarnowa.
Na quadach jeżdżę od prawie trzech lat, obecnie posiadam (od tygodnia) Hondę Rancher 420 FE ES camo 2010.
Pozdrawiam !

Quad: SUZUKI Vinson 500
Imię: Michał
Witam Wszystkich,
Mam na imię Michał mam 31 lat i zaraziłem się quadmanią. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Vinsona 500 (super maszynka) i zaczynam przygodę z atv. Forum bardzo pomogło w zakupie.

Awatar użytkownika

Quad: Big Bear 350
Witam mam na imię Dawid. Mam 14 lat. Jestem z okolic Kępna.Quadami zajmuję się od 5 lat.Na początku była chinska 110ccm na ,której stuknęło mi 3 tys. km lecz silnik nie wytrzymał dotrzymywania tempa 700-setką. Później nastał czas na bashana 200 ,którego kupiłem bardzo okazyjnie i zostało mi trochę pieniążków więc kupiłem do niego kostkowe opony myślące ,że piach będzie jego przeznaczenie z czym się bardzo pomyliłem bo taplanie w błotku bardziej przypadło mi do gustu.Na "bażancie" przejeździłem trzy lata i muszę przyznać że to chyba pod względem jakości najlepszy chińczyk.po tym czasie kolega dał mi się przejechać grizzlim i tu się "zaraziłem" napędem 4x4 i markową :I love YAMAHA: .W dość krótkim czasie (bo 2 dni) sprzedałem bardzo dobrego bashana."Buszując" po internecie natrafiłem na yamahe big bear 350 z 1998 roku ,która była własnością farmera owiec z Anglii.Musieliśmy jechać po nią 400 km gdyż została przywieziona przez faceta ,który zajmuje się sprowadzaniem aut z anglii.Po krótkich oględzinach odkryliśmy że rama z prawej strony jest przegnita, każda opona jest inna, filter był kruchy jak ciasto ,a na deser okazało się ,że guma prawego napędu jest sparuszała i pęknięta.quada kupiliśmy za 4500zł ,a wszystkie wymiany zużytych części wraz z oponami które już kupiłem wyniosą nas napewno mniej niż wartość quada."misiaczek będzie używany w trudnym terenie więc zobaczymy co jeszcze z niego "wyjdzie".Do zobaczenia na szlaku.

Temat postu: Czas by się przywitać ;)
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2010 

Quad: Sportowy
Imię: Olaf
Nazwisko: Górecki
Witam
Mam 13 lat mieszkam w Gdańsku mam brata o 5 lat młodszego mamę i tatę
tata interesuję się quadami także ma quada Yamaha Grizli 600cc i po jakimś czasie postanowił kupić mi też quada pierwszy mój quad to jakaś chińska podróba kingway 90cc potem postanowiłem uzbierać sobie na lepszego quada kupiłem sobie Yamahe 125cc z pełną homologacją a kingweya postanowiłem dać bratu w prezencie na urodziny taka jest moja historia z quadami ! :I love YAMAHA:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1122 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 75  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości