Subskrybuj RSS
Obecny czas: Pią 25 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 04 Lut, 2007 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Józefów koło Otwocka
:? ale co zrobić żeby było nas więcej :?: reklam , artykułów co prawda coraz więcej .....ale mało nas koledzy :roll:
może wyprodukujmy faktycznie te naklejki ....... jak ludzie zobaczą :shock: :shock: :shock: :? nas KOZAKÓW :lol: hi hi w akcji i będą mogli przeczytać coś my za jedni , od razu zaczną do nas napierać.........
a zdrugiej strony :? może lepiej żeby było nas mniej :cry: sam nie wiem

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Free & Fun
Spokojnie , nie dramatyzuj , już w tej chwili piszemy dużo merytorycznie wartościowych postów i mamy coraz więcej doświadczonych urzytkowników quadów na forum.
Jak chcesz by poprawić jego jakość - zrób testy Plarisów, masz możliwość , opisz to rzetelnie , takie rzeczy przyciągają czytelników.

Temat postu:
Awatar użytkownika

:D to jest myśl...... popracujemy nad tym :)

Temat postu: Zaproś znajomego na Forum Quadzik.pl
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
Żeby nas było więcej na Forum Quadzik.pl wprowadziliśmy nową opcję
-> Zaproś znajomego na Forum Quadzik.pl

Teraz każdy z was ma możliwość zaproszenia na Forum Quadzik.pl swoich znajomych a w zamian otrzyma filmy z imprez quadowych na DVD, które przygotował Quadzik.pl. Poniżej instrukcja zapraszania:

1) Wyślij specjalny link z Twoim numerem (patrz poniższy rysunek)
2) Żeby pobrać ten link musisz być zalogowany
3) Teraz przejdź na dół strony głównej Forum Quadzik.pl do działu Kto jest na Forum
4) Kliknij na swój Nick (ksywkę) którą znajdziesz wśród: Zarejestrowani Użytkownicy
5) Wejdziesz w widok swojego profilu i w prawym dolnym rogu będziesz miał link, który musisz zaznaczyć i skopiować do schowka (Ctrl+C) (uważajcie tylko żeby wejść w swój profil, żeby nie zacząć zapraszać osób na konto innego użytkownika :))
6) Następnie wysyłasz e-mail do swojego znajomego z zaproszenim na Forum Quadzik.pl, oczywiście zachwalasz, że jest to najlepsze, no może drugie najlepsze;) forum o quadach w Polsce, że jest zajefajna atmosferka, że użytkownicy najlepsi pod słońcem i oczywiście wklejasz wcześniej skopiowany link (Ctrl+V). Informujesz znajomego, żeby kliknął na ten link i zarejestrował się na Forum Quadzik.pl
7) Za każdego zaproszonego znajomego, który po kliknięciu na Twój link zarejestruje się na Forum Quadzik.pl otrzymujesz 1 pkt.

...i tak zapraszasz znajomych, którzy oczywiście mogą zapraszać swoich znajomych i za kilka miesięcy będzie nas o kilku :) więcej...

A ty będziesz mógł wymienić swoje zebrane punkty na Filmy DVD z imprez quadowych, które przygotowujemy.
Każde 10 pkt. - wymieniasz na 1 film DVD zmontowany przez Quadzik.pl

UWAGA!!!
- żeby uniknąć nadużyć, system do zapraszania został tak przygotowany, że sprawdza IP każdego zarejestrowanego w ten sposób znajomego i porównuje z numerami IP zalogowanych już użytkowników, żeby nie okazało się, że mały Kazio zarejestruje się 10 razy z tego samego komputera i dostanie 10 punktów. Wtedy nie jest doliczany punkt.
- liczbę punktów będziemy na bieżąco monitorować i jak komuś stuknie pierwsza 10-ka będziemy wysyłać e-mail z zapytaniem, który z filmów chce otrzymać...
- liczbę zaproszonych osób możesz również sprawdzić sam w swoim profilu - jeżeli chociaż jedna osoba zarejestruje się z Twojego linku w Twoim profilu pojawi się informacja Zaproszone osoby: 1...

Załączniki:
Komentarz do pliku: Każdy użytkownik forum Quadzik.pl posiada swój unikalny link do zapraszania znajomych na Forum Quadzik.pl
Zaproœ-znajomego---link.jpg
Zaproœ-znajomego---link.jpg [ 25.09 KiB | Obejrzany 4427 razy ]

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
Awatar użytkownika

:o ło matko i ja mam dać rade :oops: jam jest analfabeta komputerowy....

ps. będą jaja :roll:

Temat postu:
PostWysłany: Pon 05 Lut, 2007 
Awatar użytkownika

:? podjąłem próbe zaproszenia,ciekawe czy mi sie udało :(

Temat postu:
Administrator
Awatar użytkownika

Cytuj:
prezziguzzi X2:
ło matko i ja mam dać rade jam jest analfabeta komputerowy....

...:? podjąłem próbe zaproszenia,ciekawe czy mi sie udało :(

Czyli to nie jest takie trudne :) No to jeszcze 9-ciu i filmik na DVD jest Twój... Swoją drogą witam Reida na naszym skromnym forum :D

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
Awatar użytkownika

:D ale czad :!: :lol:

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Free & Fun
Poblokują wam PW na ATV Polska jak mi , że "działacie na szkodę"...

Temat postu:
Awatar użytkownika

:shock: mi zablokowali tak że nie mogę do nich weiść z dwóch komputerów :lol:

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
ATV Polska schodzi coraz bardziej na psy... wiec pomijajac akcje promujace quadzika - summa summarum wyjdzie na to, ze ludzie beda chetniej tutaj pisac, niz tam. I tego zycze ekipie quadzikowej.

Temat postu:
PostWysłany: Wto 06 Lut, 2007 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
A moim zdaniem nie jest już tak źle. Kiedy wskoczyłem na to forum w sierpniu 2006 to nie za wiele się działo. Czasem przez parę dni nie było żadnego ciekawego wpisu. Od pewnego czasu jest wyraźnie więcej osób i robi się coraz fajniej. Nie od razu wszystko da się zbudować, więc myślę że to forum stopniowo się rozkręci. Już w tej chwili ATV Polska uważa Quadzika za poważną konkurencję. Gdyby nie - to niebyłoby takich akcji jak, banowanie czy blokowanie PW niewygodnym między innymi za aktywność na tym forum. Poza tym sądząc po niektórych złośliwych uwagach jakie pojawiają się na ATV Polska ktoś tam pilnie śledzi to co się dzieje na Quadziku. I w porządku - zdrowa konkurencja każdemu dobrze zrobi. Ja osobiście deklaruję, że będę tu regularnie i w miarę mojej skromnej wiedzy postaram się być aktywny.

Temat postu:
PostWysłany: Wto 06 Lut, 2007 

Miejscowość: ALCATRAZ ATV TEAM Warszawa-Białołęka
Dobry pomysł z tymi punktami, Grzegorz.

Temat postu:
PostWysłany: Śro 07 Lut, 2007 

Miejscowość: 3miasto / Kolbudy
Zła POLITYKA zniszczy ATVPolska - dla mnie to medium jest skończone...
Forum quadzikowe rozwija się naprawdę w błyskawicznym tempie.. oby tak dalej :D

Temat postu:
PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 
Administrator
Awatar użytkownika

StapleS, zacytuje tu jeszcze raz Bartka (ESOX), bo to dobrze odnosi się do Twojej wypowiedzi...

Cytuj:
esox:
Tak na poważnie to wydaje mi się, że intencje działania obu portali sa identyczne. Wszyscy chca promować quady i działać dla ich dobra. A podziały to tworzymy my i trzeba się Panowie w pierś uderzyć. Również mozna powiedzie, że bez ATV Polska nie byłoby Quadzika bo Stowarzyszenie było pierwsze i powstało dzięki zaangażowaniu grupy pasjonatów. Natomiast gdyby nie Quadzik to promocja ATV w Polsce wiele by straciła. Kazdy ma swoja metodę na działanie. Błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi i jak każdemu z nas tak i Stowarzyszeniu nie udało sie ich uniknąć. Na pewno wyciągna z tego wnioski. Dlatego proponuję zrobić wielkie CIACH i uciąć ten wątek abyśmu znowu nie popełniali tych samych błędów.

Dajmy rozwijać się zarówno Stowarzyszeniu ATV Polska jak i Quadzikowi... i tego się trzymajmy. A jak ktoś ma zbyt dużo ciśnienia to poquadować radzę - wszelkie ciśnienia ustępują... :lol:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości