Subskrybuj RSS
Obecny czas: Czw 24 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: oklejanie quada
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2011 

Witam, wiem że ten temat był poruszany setki razy ale pomimo przeczytania nastu postów wciąż niewiele wiem.
Chciałbym okleić quada, pomalowany był farbą przez poprzedniego właściciela ale niedawno wszystko zaczęło odłazić. Postanowiłem więc okleić quadzika. W necie dowiedziałem się że w zasadzie w miarę trwałe są dwa rozwiązania :
1. folia ploterowa samoprzylepna - projekt niskobudżetowy
2. folia wylewana - tu już potrzeba troszkę więcej kaski ale ponoć efekt trwalszy
Czy ma ktoś z Was jakieś doświadczenia w tej dziedzinie???? Może moglibyście podzielić się swoimi uwagami.
Chciałbym okleić quada we wzór camo, tylko nie bardzo wiem gdzie folię o takim wzorze kupić.
pzdr.

Temat postu: Re: oklejanie quada
PostWysłany: Pon 26 Wrz, 2011 
Z doświadczenia mogę powiedzieć,że projekty niskobudżetowe z reguły nie wypalają,wiec pierwsze rozwiązanie możesz sobie darować. Chyba że posiadasz tylko tyle funduszy i tylko to wchodzi w grę. Jeżeli nie to skłaniałbym się ku folii wylewanej. Daj zdjęcia quada,zobaczymy jak to wygląda na żywo.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości