Subskrybuj RSS
Obecny czas: Czw 24 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1122 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: witam witam
PostWysłany: Wto 24 Sty, 2012 

Miejscowość: giżycko
Quad: CAN-AM BOMBARDIER OUTLANDER MAX XT 800
Imię: robert
Nazwisko: efi....
witam serdecznie...od dawna chcialem miec quda :I love QUADZIK: i bardzo milo byc uzytkownikiem bo napewno nie raz bede prosil o pomoc...pozdrwiam robert

Temat postu: witam wszystkich
PostWysłany: Pią 27 Sty, 2012 

siema na imię mam piotrek.chciałem przywitać wszystkich na początek.od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupienia qłada.przygodę tą chcę zacząć od porad specjalitów co gdzie i na co uważać .witam wszystkich jeszcze raz.pozdrawiam piotrek

Temat postu: Witam
PostWysłany: Pią 27 Sty, 2012 

Quad: Yamaha Grizzly 660
Imię: Przemek
Mam na imie Przemek.Mam 27 lat i jestem z Dabrowy Gorniczej.Tydzien temu stalem sie szczesliwym posiadaczem Yamahy Grizzly 660. Rok temu bylem jeszcze motocyklista lecz TIR mi nie ustapil pierwszenstwa,pol roku na L4,operacja kolana ale sie nie poddaje Przesiadam sie na quada z mysla ze jest bezpieczniejszy Pozdrawiam

Temat postu: Siemano
PostWysłany: Wto 31 Sty, 2012 

Witam, z racji że kultura wymaga przedstawienia się przed napisaniem jakiegokolwiek postu ( a nie chcę dostać zaraz bana :P ) kilka zdań o sobie:
Jestem z okolic Wołomina, 27 lat, 110 kg żywej wagi hehe. Ogólnie nie jeżdżę żadnym quadem, ale mam zamiar coś kupić ;] na początek jakaś chińszczyzna :P ( za dużo alimentów do płacenia;] ) ale się kupi obiecuję :P Zdjęcia nie wstawiam, bo płeć żeńska nie da mi spokoju hehe (skromny jak zawsze ) ;p I ogólnie pozdro dla wszystkich, którzy piszą tutaj wiele przydatnych informacji :) o cholera nie tak dałem posta upss, Admirale przenieś :P

Temat postu: Re: No to zaczynamy...
PostWysłany: Czw 02 Lut, 2012 

Imię: Jarek
witam wszystkich uzytkownikow quadow :lol:
mam na imie Jarek mam 24 lata i dopiero zaczynam moja przygode z quadami. :D
Pozdrawiam wszystkich :)

PostWysłany: Pią 03 Lut, 2012 

Quad: grizzly 700
Imię: Dominik
Witam,

Mam na imię Dominik i mam 18 lat. Moja przygoda z quadami zaczeła się jakieś 6 lat temu.
Od tego czasu jeżdżę w weekend i zawsze kiedy się tylko da. Mój pierwszy quad to trx 350 a obecnie g700. :)

Nie wyobrażam sobie mojego życia bez qadziny

PostWysłany: Sob 04 Lut, 2012 

Quad: Honda TRX 400fa Rancher
Imię: Tomek
Z kolei Ja Mam na imię Tomek mam 22 lata, cała moja przygoda z quadami zaczęła sie w 2009r, odkąd to zakupiłem fourtraxa 250 i na którym to rozwijałem swoje doświadczenia z 4 kołowcami po przesiadce z suzuki RMZ 450 i YZF 250, na chwile obecna poszezyłem garaz o HONDA TRX400 Rancher ktorego mam 2 lata, osprzęt jaki w nim posiadam to:
- Wyciagara Superwinch terra 25 stalówka
- felgi alu SS 212
- opony Maxiss Zilla 26'
- zestaw dysz dynojet Q114
- f. powietrza UNI
- handbary
- kufer tylni Intertom
poza tymi modami sprzęt serja jak bedzie troszeczke wiecej czasu wrzuce fotki do galerji na forum

Pozdrawiam wszystkich uczestniczacych w życiu forum

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2012 

Witam wszystkich serdecznie :)
Mam na imię Łukasz,mam jeszcze 15 lat w marcu już 16. Mieszkam na śląsku na wsi Żelisławice.Chodze tutaj do gimnazjum.
Pierwszym moim pojazdem właśnie był quad miałem chyba 4 lata jak tata kupił mi quada na urodziny, nie był to duzo quad bo tylko50.Niedlługo potem kupiłem 150 ale troche pozniej zabawiły mnie 2kolowce wiedz kupiłem sobie skutera.Niestety miałem wypadek lecz za 2 tygodnie kupiłem sobie choppera i mam go do dzis. Mam zamiar go sprzedac go i kupić quada i już sie nimi zajmę mam zamiar do końca.Lecz tutaj mam pewne problemy ale to juz w innych tematach.
Pozdrawiam :D

PostWysłany: Czw 09 Lut, 2012 
Awatar użytkownika

Quad: QunSheng 150-1
Imię: Łukasz
Hello
Mam na imię Łukasz mam 26 lat ,kochającą żonę i synka w drodze ;) . Przygodę z Quadem zacząłem od niedawna (miesiąc).
Na początek jak radzili mi koledzy którzy śmigają od dawna kupilem 150 Chińczyk co by dojść do wprawy. mam nadzieje że na przełomie tego lata zmienie furkę na wiekszą poj.
Przyłączając się do tej ekipy jestem pewien w 100 % że moja wiedza w tej dziedzinie zwiekszy się.
Pozdrawiam

PostWysłany: Sob 11 Lut, 2012 

Miejscowość: wołomin/leśniakowizna
Quad: smc ram 250
Imię: sebastian
Nazwisko: rek
witam
Nazywam się Sebastian rek mam 15 lat,mieszkam w leśniakowizinie obok wołomina.Interesuje się sporty walki i off-radem .
Przygodę z quadami zacząłem 3 lata temu chińską 110 .Obecnie od pół roku jeżdżę smc 250 .

Załączniki:
311355_177992022275033_100001927091673_367113_921788483_n.jpg
311355_177992022275033_100001927091673_367113_921788483_n.jpg [ 86.94 KiB | Obejrzany 468 razy ]

PostWysłany: Sob 18 Lut, 2012 

Imię: Andrzej
Siemka
Witam wszystkich zmotoryzowanych.Chcę nabyć dopiero qada i dołączyć do waszego grona.Mam na imię Andrzej i mam 32 lata pochodzę z miasteczka zwanego Brzeziny(koło Łodzi)

Pozdrawiam

Temat postu: witam wszystkich
PostWysłany: Pon 20 Lut, 2012 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalkar Niemcy
Imię: marek
Mam na imię Marek lat 39. Mieszkam w miejscowości Kalkar (Niemcy)i do prawie 10lat pracuje w firmie Twenty Suspension która zajmuje sie tuningiem i regeneracja zawieszeń do wszelkiego rodzaju pojazdów off-road (motocross enduro supermoto itp.) . Myślę ze swoim doświadczeniem w tej dziedzinie mogę pomoc co niektórym forumowiczom. Urodziłem sie w miejscowości Głogów (dolnośląskie) gdzie mamy piękny tor motocrossowy. A to moja skromna osoba
ImageImage

PostWysłany: Wto 21 Lut, 2012 
Awatar użytkownika

Witam wszystkich użytkowników forum Quadowego. Jako przedstawiciel profesjonalnej wypożyczalni aut wprowadziliśmy niedawno opcję wynajmu Quadów. Z czasem będziemy się pojawiać na różnego rodzaju zlotach ale już w tym momencie mogę zaproponować tym, którzy nie mają jeszcze własnego 4-kołowca, możliwość dołączenia do terenowej przygody na wynajętym u nas sprzęcie. Wszelkie zapytania pod mailem: warszawa@prorent.com.pl

Pozdrawiam

PostWysłany: Wto 21 Lut, 2012 

Quad: szukam
Witam wszystkich serdecznie, nie jestem maniakiem quadów,natomiast szukam fachowej porady w zakupie quada który przyda się do przywożenia drewna z lasu na przyczepce z możliwością rejestracji,będę wdzięczny jeżeli ktoś pomoże mi w wyborze quada poradę?! :D
Jeżeli chodzi o sumę pieniążków jaką mogę przeznaczyć to do około8-9 tyś zł.
mój mail tlk_agro_styl@vp.pl

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

PostWysłany: Śro 22 Lut, 2012 

Witam wszystkich
Mam na imię Paweł ,mam 33 lata i szukam fachowych porad odnośnie quqadów
Pozdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1122 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości