Subskrybuj RSS
Obecny czas: Czw 24 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 535 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 36  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 12 Paź, 2008 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nadarzyn
Tomek, serdeczne dzięki za doping. Dziękuję również Twojemu synowi. Zabawa była człkiem fajna. Cieszę się, że wziąłem udział w tym wyścigu. Jednak jestem przekonany , że zrobiłem to dwa razy - pierwszy i ostatni. Nie ma sensu katować maszyny w podobnych wyścigach. Zawieszenie dostaje za mocno w kość. Jestem zwolennikiem przeprawowych wyczynów. Dla mnie liczy się fajne towarzystwo ludzi chętnych do tego, żeby sobie pomagać i asekurować na wzajem w ciężkim terenie. Zabawa o jakiej piszę ma inny klimat. Współzawodnictwo jest fajne ale nie w wydaniu tak ciężkich maszyn i już z nazwy przeznaczonych do czegoś innego. Nagrodę fer play dostał mój kolega. I przykre bo przypłacił to dużym zniszczeniem obu lewych błotników. Koledzy w ferworze walki , jeden po drugim prześliznęli się po nim kiedy ratował "wtopielców". Ogólnie impreza bardzo fajna. Jestem za tym aby częściej bawić się razem. Osobiście dziękuję organizatorom i namawiam do organizowania podobnych imprez. Cieszę się że mogłem tam być razem z innymi. Pozdrawiam wszystkich czytających nasze forum.

Załączniki:
Komentarz do pliku: Fajna była to walka ...
DSC_2419 600.jpg
DSC_2419 600.jpg [ 90.31 KiB | Obejrzany 191 razy ]

Temat postu:
PostWysłany: Czw 16 Paź, 2008 

Miejscowość: grodzisk maz
Witam jestem nowy !!!! kiedy wpadacie na kuklowke moze w sobote o 12 ??

Temat postu:
PostWysłany: Czw 16 Paź, 2008 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nadarzyn
Witaj. Fajnie, ze się wpisałeś. Cieszę się, że jest nas na tym forum coraz więcej. Napisz czym pomykasz. W sobotę będę na Kuklówce ale będe Land Roverem Dicovery. Zaczynam jeżczić o 10:00 . może przyjadę około 16 quadem, ale to jeszcze nie jest pewne.

Temat postu:
PostWysłany: Pią 17 Paź, 2008 
Awatar użytkownika

Miejscowość: wawa i okolice
Cześć Panowie. Jak dobrze pójdzie to... pojawie sie na Kuklówce w sobote tez k. 16ej albo niedziele nową maszynką :D ale na razie nic wiecej nie powiem coby nie zapeszyc... Pipiok, czym jezdzisz?

Temat postu:
PostWysłany: Pią 17 Paź, 2008 

no ja bede w sobote tak pewnie kolo 12 a jak nie to w niedziele ok. 13-14 no ja jezdze suzuki kingquad 750

Temat postu:
PostWysłany: Sob 18 Paź, 2008 

Miejscowość: Kampinos/Sochaczew/Pruszkow
Ja na kuklowce moge sie pojawic najwczesniej w nastepny weekend w sobote lub w niedziele zalezy jak komu bardziej pasuje... ale jestem chetny bo sie bardzo stesknilem za gadzina

Temat postu:
PostWysłany: Nie 19 Paź, 2008 

Miejscowość: Wołomin
Witam wszyskich, trafilem tu za namowa Sławka, dzieki za jazdy Dyskoteką wczoraj i tydzien wczesniej, troche mam do Was daleko, ale na Kuklówke zawsze warto przyjechać, teren rozległy i ciekawy. Dopuki nie kupie przyczepy na quada będe wpadał Landkiem, ale mam nadzieję , że niedługo uda sie wybrac na jakąś przeprawe quadową. Pozdrawiam, Marcin

Temat postu:
PostWysłany: Nie 19 Paź, 2008 

jak bedzie jakis zlot albo jak bedziecie jechali na kuklowke to piszcie

Temat postu:
PostWysłany: Pon 20 Paź, 2008 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
A w najbliższy weekend warto wpaść na imprezę integracyjną w okolicach Konstancina Jeziornej na :arrow: SSQuad Integrację 2008... Impreza bezciśnieniowa... Poprzednie imprezy bardzo miło wspominam... A i ngrody za pierwsze 5 miejsc są :oklaski:

Dlatego w imieniu organizatora i swoim zapraszam... Ja będę tam z żoną... Ale jeszcze nie wiem na jakim quadziku :beczy:

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
PostWysłany: Pon 20 Paź, 2008 

Miejscowość: Wołomin
czytałem o imprezce, zapowiada sie interesujaco, neistety ide na wesele tego dnia, wiec nei dam rady dotrzeć, chyba że prosto z przeprawy do kościała :)

Temat postu:
PostWysłany: Pon 27 Paź, 2008 

Miejscowość: Kampinos/Sochaczew/Pruszkow
update - czy ktyoś cos planuje na najbliższy weekend - a dokładniej czy ktos planuje być na kuklówce??

Temat postu:
PostWysłany: Pon 27 Paź, 2008 
Awatar użytkownika

Czesc Szwagier. Własnie na drugim forum "quadowym" prowadze polemike nt. Kuklówki jako terenu prywatnego i zakazu wjazdu na nia.. W najblizszy weekend to na jakies groby by wypadało wpasc chyba ale po... czemu nie.. Ja sie pisze ale od soboty popołudnia a jeszcze lepiej w niedziele. Z tym że.. musze miec tez troche czasu na założenie kierunkowskazow itp. do nowego nabytku :D i nie wiem czy podołam czasowo. Pozdro

Temat postu:
PostWysłany: Pią 31 Paź, 2008 
Awatar użytkownika

Haaloo! to jak Panowie robimy jakies ruchy 1 lub 2 listopada???

Temat postu:
PostWysłany: Pią 31 Paź, 2008 

NO JA BEDE 1 I 2 LISTOPADA NA KUKLUWCE TAK KOŁO 12-13

Temat postu:
PostWysłany: Pon 03 Lis, 2008 
Awatar użytkownika

Uuuaaa.. to sie troche działo wczoraj. takiego obłożenia to na "K" nie widziałem :D Terenówki, z 6 crossów, <2 choppery i 2 ścigacze (obserwatorzy)> no i oski i przeprawówki. Niezła ekipa okoliczna głównie na G700 ale nie tylko. Dzieki Panowie za zaproszenie do malej integracji. Mam nadzieje ze późniejsze jazdy udane? A "pipiok15" to ktory z nich był?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 535 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 36  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości