Subskrybuj RSS
Obecny czas: Czw 24 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 16 Lis, 2009 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
i was widzę też nawiedza ten artysta ze spalonego teatru :P

Temat postu:
PostWysłany: Śro 02 Gru, 2009 

Miejscowość: Prabuty
Wiam Wszystkich
Ciekawa lektura
Do Antyfana:
oto moje gg 9348523 - skontaktuj się ze mną jeśli chciałbyś poznać co to takiego być pasjonatem jazdy na quadach
prowadzę szkółkę od dłuższego czasu i to może ja po części jestem winien stanu rzeczy,ponieważ wielu ludziom zaszczepiłem tego "quadowego bakcyla"
szkolenie gratis,przejażdżka 3 godziny w terenie gratis(nie traktuj tego gratisa jako próby przekupstwa)-gwarantuję że kolega zmieni zdanie.Chciałbym pokazać Ci "ludzką twarz" tego "diabelstwa" jakim jest quad
P.S.tylko krowa nie zmienia poglądów

Temat postu:
PostWysłany: Czw 03 Gru, 2009 
Awatar użytkownika

Miejscowość: WZGÓRZE KRÓLÓW...
Cytuj:
"Antyfan"
Myśliwi mają niestety KATASTROFALNY wpływ na stan fauny w naszym i nie tylko naszym kraju. Co roku z ich rąk ginie w Polsce prawie 600 tyś zwierząt, liczba niewyobrażalna, szczególnie, że większość tych zwierząt umiera w strasznych męczarniach. Na dodatek próbują swoją działalność przedstawiać jako "pomocną naturze" i odwieczny element polskiej kultury...

Rozumiem, że im również wykręcacie wentyle w kołach, zabieracie spłonki z naboi a strzelby wrzucacie w przepaść ?? W końcu w stosunku do nich też Wasze argumenty nie działają. Przecież myśliwi grasują od niepamiętnych czasów a quady pojawiły się całkiem niedawno...

Temat postu:
PostWysłany: Pon 07 Gru, 2009 
Awatar użytkownika

Miejscowość: wawa i okolice
dajcie juz spokój "artyście" niech poćwiczy swoje inne role a nie tylko pieniacza na tym forum... (a moze trafił równy na równego???)

Temat postu: Re: Mam was serdecznie dość!!! :)
PostWysłany: Śro 09 Cze, 2010 
Awatar użytkownika

Quad: Suzuki KingQuad 700
Imię: Mieszko
Nazwisko: -
Ja jeżdze na Quadzie od tak małego ze najpierw wsiadłem na Maszyne a potem dopiero nauczyłem się chodzić ( hahah dobrze to wyszło nie no zart ale jezdze bardzo długo) i ludzi z mojego miasta czy to z szlaków czy z osiedli po których nie jezdze często ale czasem trzeba przeleciec mnie szanują i moją pasję też bo to zdrowo patrzący obywatele a nie jakieś pieniacze założe się że jestes człowiekiem od 50-60 lat i poprostu masz srogą podjebkę że ktoś ma pasję a ty jestes juz w podeszłym wieku i nie masz już siły na otwieranie nowych dróg w swoim życiu no ale nikt nie bronił ci mieć pasji w młodości i jak jesteś zdrowy pewnie miałeś pasję albo masz bo nie jestem pewien co do tego wieku (tylko przypuszczenia związane z niechęcią starszych osób) i pomyśl sobie jak byś się czuł gdyby ktoś nie pozwalał ci tej pasji kontynuować pewnie byś go olał i dalej robił to co kochasz i do tego zmierzam >>>Nie przestaniemy jeździć bo ktoś mówi ze dostał kamykiem w głowe tak przy okazji jestem tez wielkim fanem rajdów samochodowych i mimo tego ze dostałem kilka razy kamieniem nie dopiepszałem się do kierowcy tylko zabrałem kamyk na pamiątke (odeszedłem od sedna ale kij z tym) <<< Chciałbym poruszyć także kwestię śmiecenia jeśli jesteś miłośnikiem przyrody tak jak ja i chyba wszyscy Quadowcy pewnie byłeś nad biebrzą czy inną rzeką lub puszczą po takich terenach nie jeżdzą ani Enduro a juz napewno nie Quady (Chodzi mi o tereny obięte programem Natura2000 bo po niektórych puszczach i rzekach mniejszych mozna jezdzić) to popatrz na to jaki śmietnik zrobili piesi turyści tacy jak ty na tych dziewiczych pomnikach przyrody to co jest pod mostem na ulicy NadBiebrzanskiej pod mostem pod którym płynie dziewicza rzeka Biebrza to skandal a nawet nie ma tam najmniejszego śladu kół Quada ani motoru >>>Więc najpierw popatrz na swoje grzechy i swoich Głupio Mądrych kumpli a potem obarczaj winą kogokolwiek innego<<< Myślę że tym wyczerpującym postem uświadomiłem ci kilka rzeczy przynajmniej mam taką nadzieje ...

SUZUKI KINGQUAD 700EFI + SNORKEL KIT + ITP MUD LITE + TWIN AIR+ = MUD BEAST

PostWysłany: Śro 09 Cze, 2010 
Awatar użytkownika

Ja ide na leśnika przy dobrych wiatrach ( Chłopaki nie wiem jeszcze gdzie i za ile lat ale gwaratuje ze bedzie to najbardziej odwiedzany przez Quady las ) :DD i jesli bym został zapytany o opinie na temat quadów przez takiego pana to poprostu stawiłbym się po środku bo trzeba znaleźć kompromis w tym szaleństwie choć nie ukrywam ze teraz jestem w 100% za argumentami Quadowców czyli mogłem powiedzieć "Naszymi" I wole Quadowanie niż piesze wycieczki i za kilka lat jak bede leśnikiem tez zamiast jezdzić autem bede jeździł prywatnym Grizzly i co wtedy powie PAN ANTYFAN kiedy las bedzie pod opieką jak on to widzi "Szalenców na Quadach" >>>Jak kocham quady mozecie sie przekonać wyżej<<< :D

PostWysłany: Sob 12 Cze, 2010 
Awatar użytkownika

OO i jeszcze na pożegnanie >>> Kto zabił małego misia w Tatrach ???? Quadowcy czy Turyści ??? Więc podtrzymuje swoją wczesniejszą wypowiedź niech najpierw pan zobaczy swoje grzechy i swoich kumpli a potem wjezdza na innych <<< Dziękuje i mam nadzieje ze pana zdanie się zmieni ...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości