Subskrybuj RSS
Obecny czas: Czw 24 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 14 Paź, 2008 

KOLEGO!!! "PISZĘ DO CIEBIE POWOLI- BO NIEWIEM CZY BIEGLE CZYTASZ"
Przecież zawsze możesz sobie poczytać bez błędów!!! Mi jeśli przeszkadza czyjaś pisownia to czytam tekst poprawnie i nie zasmiecam forum (KOLEGO!! Pisownia!!!) bo moim skromnym zdaniem to kazdy pisze co chce i jak chce a ja wcale nie muszę tego czytać i wyciągać wniosków.- POZDRAWIAM

Temat postu:
PostWysłany: Śro 15 Paź, 2008 
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Drezdenko
Quad: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Nazwisko: Ruszkowski
Klakar, staramy się utrzymać wysoki poziom forum, nie będziemy tolerować takich błędów jak "jusz" - bez przesady. Według Ciebie(każdy może pisać co chce i gdzie chce tak?) to pomyśl jakby wyglądało forum z takim postem w KAŻDYM dziale:

"wzroaj mialem wyrotke wyjeb*** sie na plecy niewiecie co moglo sie stac mojemu quadowi? niechce zapalac i wogule to jakos dziwnie sie zachowoje co chcem go odpalac to nie wlancza mi sie katrolka"

I teraz każdy napisze tak 10 postów i na forum jest spory bałagan nie dość, że nikt nie wie o co chodzi to jeszcze nie może znaleźć dla siebie potrzebnych informacji.

Pozdrawiam i zachęcam do skorzystania ze słownika:)

Temat postu:
PostWysłany: Pią 17 Paź, 2008 

Miejscowość: KRAKOW
poprostu kolegA KLAKAR CHCE DOKLADNIE opisac swoj problem a co niektorzy na tym forum sa widze od pouczania tak jak "bruteforce" ktory ma 12 postow i o jezdzie niema zielonego pojecia a co dopiero o mechanicewam
ja wiem ze tez ich duzo niemam ale sie niewtrancam w posty i niezgrywam greka jak mam problem to szukam i czytam "a pan brute force jest jak wiejski filozof co swieczke zjadł i po ciemku siedzial" :prosi: litosci

Temat postu:

ruszko widze ze z ciebie straszny madras jak na ten wiek

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zasadniczo okolice Częstochowy
Kolego mojzesz może i nie zna się na "quadowaniu" ale ma nad tobą jedna przewagę, wie gdzie na qwerty jest prawy ALT. A wszyscy którzy strzelają "byki" na forum niech zapoznają się z tym oto utworem: Łona i Webber- Ą Ę

Temat postu:

szyka 666 moze ty polonistyke zaczniesz WYKLADAć !!! :czytaj:widze ze większość twoich postów polega na pouczaniu i zawracaniu uwagi na pisownie. Osoby piszace niezwracaja uwagi na błedy ale zwracaja uwage na to jak przekazac problem.(wiem ze przez to jest smietnik)
szyka 666 to mowisz ze ludzie z dysleksja i dysortografią niemają po co wchodzic na to forum???z twojej strony odrazu dyskryminacja,a są napewno inteligentniejsi od CIEBIE !!!
:nerwus:

Temat postu:
Awatar użytkownika

mojzesz:
Cytuj:
szyka 666 moze ty polonistyke zaczniesz WYKLADAć !!! :czytaj:widze ze większość twoich postów polega na pouczaniu i zawracaniu uwagi na pisownie. Osoby piszace niezwracaja uwagi na błedy ale zwracaja uwage na to jak przekazac problem.(wiem ze przez to jest smietnik)
szyka 666 to mowisz ze ludzie z dysleksja i dysortografią niemają po co wchodzic na to forum???z twojej strony odrazu dyskryminacja,a są napewno inteligentniejsi od CIEBIE !!

Widzę że niektórzy mają problem z podstawowymi elementami polskiego, trudno. :bezradny:
Szczególnie to bolesne że obecnie przeglądarki PODKREŚLAJĄ błędy ortograficzne.
A co do dyskryminacji i ksenofobii to raczej się nie wypowiadaj bo sam czepiasz się Ruszko ze względu na jego wiek:
Cytuj:
ruszko widze ze z ciebie straszny madras jak na ten wiek

Zresztą zapewne wiesz że swojego wieku zmienić nie można, natomiast nad ortografią można popracować. I właśnie tej pracy ci życzę zamiast bicia zbędnej piany w sytuacji gdzie ktoś słusznie zwraca uwagę.
PS: Inteligentniejsi, mądrzejsi, bardziej elokwentni niż ja oczywiście są i tego nie neguję. Zresztą ty chyba członkiem Mensy też nie jesteś? Jak tak to kłaniam się najniżej jak się da.
Pozdrawiam :hejka:

Temat postu:

to dobrze ze są takie przeglądarki gdyby nie one to nie wiem czy byłbyś taki cwany.pozdro wiesniaku 8) :lol:

Temat postu:
Awatar użytkownika

Cytuj:
to dobrze ze są takie przeglądarki gdyby nie one to nie wiem czy byłbyś taki cwany.pozdro wiesniaku 8) :lol:

I tą wypowiedzią pokazałeś jaki poziom prezentujesz. :oklaski: :oklaski:
btw. chyba ci zabrakło argumentów "panie miastowy"?

PS: administrację przepraszam za tworzenie syfu ale musiałem zareagować

Temat postu:
V-ce Admin
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zielona Góra
Quad: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Nazwisko: Nowicki
mojzesz, bez osobistych wycieczek proszę.
Skup się na problemie a nie na ludziach to bedzie Ci łatwiej go rozwiązać.
Narazie ostrzeżenie "ustne" :evil:

Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:

bo jesteś kapuś w tym wieku to normalne .pozdro dla konfidentów

Temat postu:
Awatar użytkownika

mojzesz, ocb?

Temat postu:

PS: administrację przepraszam za tworzenie syfu ale musiałem zareagować[/quote]

oto ze włazisz w tyłek adminowi,zasłaniasz sie ,i skarżysz(pajac) nie zapomnij zgłosić tego

Temat postu:
Awatar użytkownika

1. Niczego nikomu nie zgłaszałem.
2. Zdaje sobie sprawę ( w odróżnieniu od ciebie) że takie sprawy to niekoniecznie powinny być rozwiązywane na forum. Tak więc przeprosiłem za swoją wypowiedz.
3. Kolego jeżeli masz jakieś emocjonalne problemy, żale itp. to zajmij się nimi w własnym zakresie a na forum pisz tak abyś nie miał później pretensji za ostrzeżenia. I nawiązując do twojego stałego repertuaru,
Cytuj:
bo jesteś kapuś w tym wieku to normalne , ruszko widze ze z ciebie straszny madras jak na ten wiek
milczeniem udowodnij nam młodym jak należy się zachowywać. Bo na razie nie robisz dobrej "reklamy" swojemu pokoleniu.

Temat postu:

ostrzeżenie mam dzięki tobie bo oczywiście mnie delikatnie pod p****iłeś żeby chronić twojego tyłka,a tak wogóle mi na nich nie zależy mam je w d***e tak jak ciebie.
A emocjonalnych problemów raczej nie mam ,żalu też nie ale nie toleruje takich pajaców przemądrzałych jak ty ,którzy nie znają sie na rzeczy(problemy na forum) ,a zawsze maja dużo do powiedzenia, np. o pisowni jesteś żałosny :plask:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości