Subskrybuj RSS
Obecny czas: Czw 24 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 306 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Czw 04 Cze, 2009 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Stargard Szczec.
Quad: XP
Imię: Tomek
Będziesz miał wrażenie jak byś się z malucha przesiadł się do Porsche ;). Na pewno będzie warto.

Temat postu:
PostWysłany: Czw 04 Cze, 2009 

Miejscowość: Ożarów
to jak masz ls 300s to
możesz napisać jak tam bryka chodzi?, psuje się coś, ile kilometrów zrobiłeś?
Bo w chińczyku to musiałem co tydzień koła dokręcać bo się odkręcały, myśle że w tym nie będzie trzeba. :?

Temat postu: Re:
PostWysłany: Pon 17 Maj, 2010 

widzę że temat troszeczkę podupadł. Może po kolejnym roku urzytkownicy cooś napiszą jak im chodza ich LS-y. Przyznam ze jestem zainteresowany zakupem i fajnie było by dowiedzieć sie jak sie quady zachowują po dłuższej eksploatacji. pozdrawiam.

Temat postu: Re: Lucky Star SP250-S
PostWysłany: Śro 29 Gru, 2010 

Quad: lucky star sp 250
Imię: adrian
witam mam ls 250 rok 2006 podobno pierwsze były najlepsze jestem drugim wlascicielem kupiem gdy mial 4 tys km aktualnie mija 6 tys km dodam ze było wymieniane lozysko rozruchowe cała reszta łącznie z paskiem łancuchem w orginale leki luz pojawil sie na sworzniu biegi wchodza idealnie dodam tylko ze na ssaniu niechce mi wogule palic musze krecic bez ssania dosc długo ale to tylko zima gdy jest cieplo bez ssania odrazu zapala a gdy już ciepły to reaguje na manetke ssania bo gdy zalanczam ssanie to zwiekszaja sie obroty nie wiem co jest przyczyna ze na ssaniu nie pali gaznik jest czysty reaguje na obroty nie pływa na obrotach wszystko jest ok jestem ciekaw ile nakrece km bez remontu chodzi mi o skrzynie i cylinder

spotykałem się z opiniami ze lsy już po 300 km kopciły i miały cylindry do wymiany nie wspomnę o paskach napędowych ja swojego używam w terenie pola i tor motokrosowy w Głogowie ja śmigam na oleju mineralnym motocyklowym gdy jeżdzłlem na syntetyku latem po 400km musiałem troszkę dolewać a teraz od wymiany do wymiany wiadomo minerał trzeba troszkę rozgrzać przed jazda ale na lato na wysoke temp jest idealny bo z syntetyka to jest dosłownie zadki jak woda i szybko sie przepala chwila moment czarny a minerał długo jest żółty po zalaniu

dodam ze rozrusznik pasuje od yamahy japonskiej nie wiem jakiej bo rozrusznik trafił do mnie przypadkiem jest czarny firmy mitsuba made in japan jest lepiej wykonany trzeba dorobić uchwyt ilość zębów rozmiar oringu taki sam kręci w odwrotna strone trzeba rozebrac i zamienić bieguny i po sprawie dopasowałem rozrusznik bo myślałem ze to wina rozrusznika a to było łożysko rozruchowe teraz jeżdzę na orginalnym ale ten od yamahy tak samo kreci ta sama moc leży w zapasie

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 306 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość