Witam po pierwszym dniu jazdy na Kymco MXU 500. Jestem wręcz zaskoczony jego jazdą i tym co potafi... Powiem szczerze, że dynamika super, w terenie jeździ super. Cały dzień jeździłem z moją drugą połówką, także miał 2 osoby na grzbiecie i doskonale dawał sobie radę. Zrobiliśmy 90 km po różnych drogach, po asfalcie, piachu, żwirze błocie i wodzie... Sprawdziłem też tą wyciągarkę WARN-a z linką syntetyczną... Robi wrażenie, linka jak sznurowadło, giętka, lekka a siłę ma... aż miło było patrzeć jak go ładnie ciągnie... Poniżej zdjęcia z mojej dzisiejszej wyprawy skrzynia działa super, automat super sprawa, w raptorze trzeba było się na mieszać z tą skrzynią a tu tylko gaz i jest pięknie, jak napisał Grot silniczek sam pięknie hamuje, dobrze lata bokami, bardzo stabilny..
Wyciągałem Opla Astrę z piachu bo się zakopał, przywiązałem linkę do tego miejsca na mocowanie haka, wrzuciełem 4x4 i bieg terenowy i poszedł jakby wogole nie było za mną samochodzu
Po pierwszym dniu użytowania jestem SUPER ZADWOLONY! Nie mogę powiedzieć złego słowa...
Poniżej fotki i krótkie opisy...
Tu moja Gwiazda na quadziku (pierwsza moja zabawka spalająca PB, która jej się podoba )
Tutaj ja na swoim Księciu
i nad wielką wodą hehe