Subskrybuj RSS
Obecny czas: Śro 23 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: eagle 250
PostWysłany: Czw 07 Paź, 2010 

Quad: eagle lyda 250 farmer
robertw77 napisał(a):
Linnhai jeszcze calkiem nie sprawdzony ale daje rade bo kupilem go od kolegi ktory nim jezdzil.. razem jezdzimy..okaze sie z czasem..

coś byś więcej zdradził czy ma moc daję radę pod górkę czy dużo pali jak się prowadzi będę wdzięczny bo sam się nad nim zastanawiam

PostWysłany: Wto 14 Gru, 2010 

Witam,mieszkam w łódźkim(pow.piotrkowski) i chciałbym obejrzec qudaEagle Farmer 250 tak za ok. 6 tyś. Jakiś nowy model wszedłna na rynek tej marki w tym roku.

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2010 

Miejscowość: Szadzko
Pochwały: 1
Quad: CF MOTO 500 All Road...
strzegus napisał(a):
robertw77 napisał(a):
Linnhai jeszcze calkiem nie sprawdzony ale daje rade bo kupilem go od kolegi ktory nim jezdzil.. razem jezdzimy..okaze sie z czasem..

coś byś więcej zdradził czy ma moc daję radę pod górkę czy dużo pali jak się prowadzi będę wdzięczny bo sam się nad nim zastanawiam

Linhai 300 daje rade w terenie i stosunkowo nie duzo pali jezdze z kolesiami ktorzy maja quady 500cc i nie zostaje w tyle ....pozdrawiam...

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2010 

robertw77 napisał(a):
strzegus napisał(a):
robertw77 napisał(a):

Linhai 300 daje rade w terenie i stosunkowo nie duzo pali jezdze z kolesiami ktorzy maja quady 500cc i nie zostaje w tyle ....pozdrawiam...

a jak z jego awaryjnością

PostWysłany: Pią 24 Gru, 2010 

Miejscowość: Szadzko
Pochwały: 1
Quad: CF MOTO 500 All Road...
strzegus napisał(a):
robertw77 napisał(a):
strzegus napisał(a):
robertw77 napisał(a):

a jak z jego awaryjnością

jak do tej pory to nie mam z nim problemow technicznych...ale oczywiscie jak nie posmarujesz to nie pojedziesz i to dotyczy wszystkich quadow czy to markowych czy tez chinskich ,nie ma reguly jesli ma nawalic to kazdy sie zepsuje...oczywiscie jak zakupilem LINHAIA to zmiana wszystkich plynow ustrojowych typu olej w silniku ,olej w skrzyni biegow i w mostach plyn hamulcowy i plyn chlodniczy to podstawa no i trzeba tez przesmarowac wszystkie KALAMITKI tawotem ..jazda w wodzie i blotku wyplukuje smar z zawieszenia,krzyzakow walkow kardana itp...

PostWysłany: Śro 29 Gru, 2010 

Quad: Eagle 250 cc
Imię: Arek
Czesc kolego jak mam Eagle od 2 lat i nic sie nie dzieje tylko jak kupisz quada to podokręcaj wszystko i pozabezpieczaj bo róznie to jest pod czas składania lub kupna używanego.
Ja na swojego nie narzekam juz mam1500km przejechane i tylko paliwo leje i olej wymieniam. Ostatnio pod czas ostrej jazdy to sworznie wahacza mi poleciały ale za komplet zapłaciłem 50zł godzinę roboty i jazda na całego.Tego quada używam tak jak sie powinno używać.nie katuje go ale też nie jeżdzię jak STARY ROMAN :D więc polecam kazdemu kto nie dysponuje duza iloscia pieniedzy a chce poszalec.A takiego quada nie zajechanego mozna kupic za 3tys zł

PostWysłany: Czw 30 Gru, 2010 

Miejscowość: Sosnowiec
Quad: ...
Imię: Karol
Nazwisko: Muzyk
Jest to twój pierwszy post więc wypadało by się przywitać ;D :arrow: No to zaczynamy...

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2011 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sokołów Podlaski
Imię: maciej
Ja znalazłem taki komentarz pod filmikiem na YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=WsuMyrqdV8s

PostWysłany: Pią 28 Sty, 2011 

mój też mknie przez śnieg byle nie za duży bo jeszcze sobie łańcuszków nie zakupiłem .
a przy okazji mam do sprzedania jednego orzełka bo mojej pani się nie spodobał jak by ktoś był zainteresowany to zapraszam do jazdy próbnej .orzełek ma przejechane jakieś 350 km

PostWysłany: Śro 08 Cze, 2011 

Quad: eagle lyda 250
Imię: michał
cześć wszystkim posiadaczą Eagle 250
na forum się dopiero zarejestrowałem ale quada mam już prawie rok (1000 km)
po zakupie koła odrazu zostały przykręcone na kleju bo tak co chwile się odkręcały i przy pierwszym wyjeżdzie bym jedno prawie zgubił :p
jak dotąt nie miałem jakiś większych problemów nie liczą slabych hamulców
i wymiana akumulatora
obecnie oddałem go do serwisu żeby mi założyli dystanse na tylną oś

napisał by mi ktoś czy sworznie z fiata uno by pasowały do dolnych wahaczy
i czy filtr powietrza storzkowy to dobry pomysł

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość