Oj Krzychu, jesteś człowiekiem o dwóch twarzach....
Cytuj:
Szczerze mówiąc to sam poddaję się automoderacji i bardzo ostrożnie dobieram słowa komentując cokolwiek by nie narazić się na uszczypliwe uwagi.
Tak? A kto jak nie Ty prosisz o usuwanie własnych nieprzemyślanych postów?
Cytuj:
Przykładem jest komentaż Zbyszka do imprezy Integracyjnej zorganizowanej przez stoważyszenie.
A kto jak nie Ty ostro rzucasz się o każdą krytykę ? I nie wnikam czy pisali prawdę, czy nie, wiem, że Zbyszek nie ma podstaw aby napisac to co pisze. Wyobrażam sobie Twoją reakcję , kiedy ktoś napisałby o Tobie coś złego i nieprawdziwego. Dlaczego odmawiasz zatem mnie prawa do reagowania?
Cytuj:
Nie mówiąc już o tym że każde wspomnienie chociażby o portalu Quadzik.pl jest bezlitośnie kasowane.
Nie każde, ale owszem , wiele. Nie było tak z linkami do galerii, czy relacji dopóki pośrodku nich nie pojawiły sie oferty handlowe.
Taki jest regulamin, a quadzik.pl jest takim samym przedsięwzięciem komercyjnym jak każde inne. Gdybyśmy tego nie zrobili zaraz byłby atak z drugiej strony i sugestia , że mod-team ma układ z quadzikiem.
Nie da się zadowolić wszystkich , albo jedna strona albo druga każdy ruch wykorzysta jako zarzut.
Cytuj:
Szukając interesujących mnie rzeczy na forum ATV Polska już nie raz przebijałem się przez masę postów odbiegających od tematu, lub pisanych przez kilkunastoletnich fachowców
I tak samo jak wyżej. Kiedy z dziećmi był wielki problem zaraz odezwały się głosy oburzenia, że jakim prawem ograniczamy dzieciom dostęp do forum. Tak czy inaczej - ktoś będzie niezadowolony a zarzut? Oczywiście do moderatorów. Zrobiliśmy wiele aby głupich postów było jak najmniej i jest ich niewiele. Nie łudź się - ilość dzieci na każdym forum bedzie proporcjonalnie identyczna w stosunku do ilości użytkowników.
Chyba, że ktoś będzie je wyrzucał.
Druga rzecz - oczekujesz, że znajdziesz interesujące Cię rzeczy, ale sam ich nie piszesz. Wolisz tylko korzystać. Gdyby wszyscy tak do tego podchodzili Ty nie miałbyś też co znaleźć. Brać potrafi każdy, dawać niewielu.
Cytuj:
Często również coś czytam, później chcę to znaleźć jeszcze raz i już tego nie ma bo wykasowane, zmienione albo jeszcze coś wykombinowane
Tia, albo ufo wykradło....
Cytuj:
Jest ciśnienie na kasę , stąd biorą się tak zdecydowane działania wykluczające wszelkie próby "przemycania reklam" , kasowania postów itp
Widzę, że lepiej wiesz skąd się to bierze, niż zarząd i pracownicy ATVPolska.
Krzychu, taki jest regulamin - od dawna.
To nie tylko problem kasy, choć to, że jest zakaz reklamy w regulaminie ma również z tym związek, nikt nie będzie płacił za banner jeżeli na forum każdy zareklamuje kogo chce. Zresztą z jakiej racji ktoś ma się reklamować za darmo? Przecież słuzy to osiąganiu zysku, znasz media które publikują reklamy za darmo?
No i trzeci powód - jeżeli pozwolić by na reklamowanie się i wypisywanie co kto chce opinie na forum nie byłyby wiarygodne. Choć tego nie da się ustrzec na 100%.
Cytuj:
Ćwierkają wróble że Pan Sonik zamierza przykręcić kurek z forsą , by wreszcie portal przestał być deficytowy.
Oj nieładnie, bzdurki, ploteczki wypisujemy ...
Cytuj:
dwa na świeczniku są dwie dziewczyny , które urzędują oficjalnie w ATV i które są rozliczane z tego co zrobią ,a rozliczających cała masa - prezes , vice prezesi i cały zarząd ...
Ta, co wieczór się konsultujemy między członkami zarządu z czego by tu nastepnego dnia rozliczyć dziewczyny
[/quote]