Subskrybuj RSS
Obecny czas: Wto 22 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 08 Wrz, 2008 

Miejscowość: Wałbrzych
jeśli samochoowy inny to jakiś upierdoliwy powie, że należy zapinać pasy ;) i będzie miał racje.

Temat postu:
PostWysłany: Wto 09 Wrz, 2008 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Złocieniec
U mnie też w papierach jest samochodowy inny (polaris spotrsman 800) bez kasicha śmigam koło domu i do sklepu, misiaki zatrzymywali kilka razy popatrzeli w papiery i puścili. W terenie świruję zawsze u kasku!

Temat postu:
PostWysłany: Sob 13 Wrz, 2008 

Miejscowość: Legnica
mam quada zarejestrowanego i jeżdżę po mimo tego, że nie muszę -w kasku. Tak samo mój syn i mąż. Widziałam 2 razy jak mój syn (9 lat) dwa razy wywinął orał na quadzie i za pierwszym razem tylko się odrapał, bo jeździł w samych majtkach po polu, ale drugim razem kazałam mu kask ubrać z braku laku był to kask rowerowy i podczas jazdy odkręciła się sruba mocująca zacisk hamulcowy na przednim kole co spowodowało zablokowanie koła i wyrwanie kierownicy z rąk. Spadł wtedy uderzając głową w kamień i kask się połamał. Od tamtej pory wszyscy jeździmy w kaskach:)

Temat postu: Re:
PostWysłany: Śro 04 Sty, 2012 

Quad: yamaha grizzly 700
cichy napisał(a):
Niby markus masz racje. Chory kraj skoro z jednej strony pozwala się rejestrować quady, a z drugiej każdy policjant może nam tego quada skierować na parking.

Posiadasz wiedzę na temat przyczyn odwożenia quadów na parking?! Kwestia opon itp czy może tak jak w temacie tych niby zbędnych gaśnic, trójkątów itp?!

Jedyna przyczyną odholowania quada tym bardziej ciagnika rolniczego jest policjant, ktory zakwestionuje zgodnosc informacji z dowodu rejestracyjnego ze stanem faktycznym pojazdu....czyli krotko mowiac nie spodoba mu sie moc silnika lub bieznik opon, a w przypadku ciagnika - wszystko, o co tylko mozna sie przyczepic, czyli duuzo ;(

Niestety sam mam ciagnik wiec walka trwa....

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości