Subskrybuj RSS
Obecny czas: Pią 18 Maj, 2012

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Autorytety w polskim światku quadowym
PostWysłany: Sob 30 Gru, 2006 

Kto waszym zdaniem zasługuje na miano takiego autorytetu i dlaczego?
Myślę, że quady są w Polsce już na tyle długo, że znajdzie się sporo takich osób.

Temat postu:
PostWysłany: Sob 30 Gru, 2006 
Awatar użytkownika

Miejscowość: SLASK
Roman Giertych. On sie zna na wszystkim i ma duzo fajnych pomysłów.

Temat postu:
PostWysłany: Nie 31 Gru, 2006 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Free & Fun
tak i Endriu Lepper , długo jeździł na quadzie z dużymi kółkami z tyłu zanim został posłem i liderem Samoobrony.

Temat postu:
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazowieckie
Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
Markus, Krzysztofie - myślę, że to dobry temat, nie róbcie sobie jaj - od tego jest dział Na luzie ;) Rozumiem że zaczęliście świętować już Nowy rok więc humorki wam dopisują :lol:

Chyba że mieliście na myśli innego Romana np. Eliasza oraz innego Endriu np. Gawrońskiego.... tylko coś się wam na klawiaturach pozajączkowało :)

Tak więc powróćmy do tematu, który założył atv killer, myślę że możnaby go rozszerzyć także o ludzi, którzy działali lub aktywnie działają w światku quadowym...

Chyba że uważacie, że takich ludzi nie ma i nie warto ciągnąć tego tematu to go wyrzucimy do Na luzie...

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: KCN
hmm dla mnie autorytetem w zakresie warsztatowym jest Axcid ;) wielokrotnie mi pomagal nie widzac nawet mojego quada na oczy.

Temat postu:

Miejscowość: Tarnobrzeg
Popieram wybór sXat -- Axcid rozwiązuje wszystkie techniczne problemy

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Góry
Ja dodał bym 2can-a.Jakies półtora roku temu kiedy zaczołem czytać forum znanej wszystkim dobrze strony quadowej.Najlepsze posty pisał własnie ten człowiek,nie ważne czy to były tematy warsztatu czy relacje z imprez (te w szczególności) można to było czytać i czytać :) Druga rzecz,imprezy przez niego robione(niestety jeszcze nie bylem osobiście ale ludzie piszą i mówią, kto był ten pewnie się ze mną zgodzi,super.)
Jednym słowem 2can zaraził mnie pasją do quadów :wink: podziwiam!!!!
Reasumując,moim zdaniem wkład w srodowisko quadowe Krzysztofa jest nieocenione.

Temat postu:

Ciekawe kto pierwszy mnie zdissuje za to co napisze lub nazwie klakierem ale po dlugim namysle, mysle ze moge tak napisac: Grzegorz Glowienka ;) glaczego to chyba wszyscy wiedza...

Temat postu: Jacek Bujański

Ja zaproponuję Jacka Bujańskiego. Nie znam go osobiście ale śledzę trochę jego poczynania. To przecież od niego wszystko się w Polsce zaczęło jeżeli chodzi o quady. Bardzo często czytam artykuły Jacka czy to w OffRoadzie czy też w Motocyklu. Wiele razy oglądałem programy z jego udziałem w TVN Turbo. Dodatkowo był swego czasu wiceprezesem Polskiego Stowarzyszenia Czterokołowców ATV Polska, obecnie oprócz prowadzenia salonu Yamahy działa także w Polskim Związku Motorowym. To musi być naprawdę pozytwnie quadowo zakręcony koleś :)

Szkoda tylko że rzadko pojawia się na forum ATV Polska, dawniej więcej tam pisał. Na forum Quadzik.pl chyba go nie ma, chociaż przeglądając listę użytkowników zauważyłem użytkownika Mr Quad, ale dawno tu nie zaglądał.

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: SLASK
Qurde szkoda ze nie mozna pozartowac. Mam tyle propozycji.
A tak na powaznie to 2can mysle ze naprawde duzo zrobił w tym temacie.
Jego relacje z imprez choc długie to super sie czyta. No i RR które są juz kultowe. Rowniez Big Błoto tam niezle trzesie tymi górami.
Ale Endriu i tak ma najwieksze koła z nas wszystkich. :wink: :D :lol: :P

Temat postu:
Administrator
Awatar użytkownika

Quad: testowy :)
Imię: Grzegorz
Nazwisko: Głowienka
Markus oczywiście, że można pożartować. Załóż tylko drugi temat w Na luzie np. Autorytety w Polsce... lub Polskie Autorytety i tam zapodawajcie wasze propozycje autorytetowe inaczej :lol:

QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta poświęcona wyłącznie quadom... - numer 2/2012 już w sprzedaży

Temat postu:
Awatar użytkownika

Miejscowość: Free & Fun
Jeżeli poważnie to proszę:

Jacek Bujański - za całokształt , znam człowieka i ogromnie szanuję mimo że nasze zdania w wielu sprawach różnią się znacznie.

Michał Mazurek - twórca i organizator Mamry Challenge , od niego uczyłem się organizacji imprez

Paweł Ratyński - szara eminencja quadów w Polsce , zwycięzca Croatia Trophy 2005 , II miejsce Croatia trophy 2006 jako team leader.

Grzesiek Głowienka i Jarek Kobierski - za to co robią.

Darek Wyszyński - w ciągu niecałego sezonu z kompletnego laika został zwycięzcą Challenge off Poland

Zbyszek i Ania Ciemińscy - za obiektywne i trzeźwe spojrzenie na środowisko oraz za uczestnictwo w większości imprez (oby Wam się dalej chciało)

Jest jeszcze kilka osób w środowisku ,które darzę olbrzymim szacunkiem , może w skrócie:
Jarek z Zarek , Artur Cecot , Wojtek Sławiński, Andrzej Gawroński, Mirek Zezyk , Marcin Poręcki , Robert Szamota , Zając , Jakubek , Krzysiek Kiliański , Michał z Władka , Artur Zajchowski , Arek Wróbel , Piotrek Krajewski , Marek Talar , Krzys Kufel , Jarzyna , Mariusz Kulak, Paweł z Torunia , długo wymieniać , ale to właśnie Ci ludzie często będący poza forum tym czy tamtym są trzonem naszego srodowiska.

Temat postu:
PostWysłany: Pon 01 Sty, 2007 
Awatar użytkownika

a i widzicie tu jest wlasnie problem.... Bo autorytety powinny byc z zalozenia nieliczne ;) a tu rosnie nam duza lista osob ktore cos zrobily, cos bez czego nasza scena ATV nie wygladalaby tak jak teraz.

Z drugiej strony z autorytetami jest tak, ze nowe sie tworza, o innych zapominamy i tak dalej. Wazne bysmy wszyscy dokladali cegielke do rozwoju naszej wspolnej pasji :)

A troche oftopowo, piekne jest to, ze w terenie jak spotkamy drugiego quadowca i go/jej nie znamy, to mimo wszystko zawsze z usmiechem kazdy sie wita, wymieni pare spostrzezen i jesli potrzeba pomoze :) TO jest w tym sporcie najpiekniejsze :)

Temat postu:
PostWysłany: Wto 02 Sty, 2007 
Awatar użytkownika

uwazam, iz ciezko jest jednoznacznie wskazac autorytety, ludzie angazuja sie i dzialaja na roznym polu, wydaje mi sie, ze latwiej jest w tej chwili mowic o legendzie,

warto tez zauwazyc, iz dla niektorych autorytet dla innych nie jest wcale kims wyjatkowym...

Temat postu:
PostWysłany: Wto 02 Sty, 2007 
Awatar użytkownika

Cytuj:
martines:
warto tez zauwazyc, iz dla niektorych autorytet dla innych nie jest wcale kims wyjatkowym...

madre slowa!

zaloze sie ze na innym forum rozmowa o autorytetach przybralaby wyglad nagonki na niektore osoby.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości